Burun deliği farklılığı resimli

Hanimelikokusunergis

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
59
7
16
35
Kızlar ameliyattan sonrada fark vardı ama bu gün tam bir ay oldu fark arttı bi tarafım daha şiş ama geçer mi bu fark yoksa böyle mi kalır

Eklentiler

• 20190203_230558.webp
    20190203_230558.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 443
Kızlar ameliyattan sonrada fark vardı ama bu gün tam bir ay oldu fark arttı bi tarafım daha şiş ama geçer mi bu fark yoksa böyle mi kalır

Burun eğik, benim de birebir aynı şekilde. Bandaj çıkar çıkmaz fark ettim böyle olduğunu. Doktor “ödem inecek düzelecek” dedi. 6.ayım değişen hiçbir şey yok burnum eğri ve bu benim iyice gözüme batmaya başladı.

Yine de bir umut, umarım ödemdir seninki.

eğik olduğunu düşünmüyorum iki delik ortasında kısım düz çünkü. burnunuzun bi kısmı daha şiş o yüzden öyle duruyor. delikler biraz farklı gibi ama kafaya takmaya değmez şimdilik bekle bence

Benim de burun deşiklerim farklı. Burnum da eğri. Daha önce de hafif eğrilik vardı. Eğriliği düzeltirim, dedi ama aynı şekilde bırakmış. Ben benimkinin de düzeleceğini düşünmüyorum. Kemik eğri duruyorsa ödemle alakası yoktur.

Aynen 6 ay muhabbeti yapıyorlar biz de mecbur bekliyoruz öyle bir ameliyat ki bu sabır istiyormuş. Bemim her sabah değişil bir hal alıyor. Ameliuat fotoğrafınızda böyle bişey bar mı ?Ama ben Şu an ben işkillendim doktor amelyat fotoğraflarımı gönderdi ama burun ucu delik fotoğraf atmadı, yandan alttan üstten attı.

Back
X