- 4 Aralık 2018
- 59
- 7
- 16
- 35
- Konu Sahibi Hanimelikokusunergis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım burnunuzda sağa ufak eğilme olmuş o sebeple öyle görünüyor ameliyat öncesinde varmıydı eğiklik doktorunuzla görüşseniz daha iyi olurKızlar ameliyattan sonrada fark vardı ama bu gün tam bir ay oldu fark arttı bi tarafım daha şiş ama geçer mi bu fark yoksa böyle mi kalır
Nekadar zaman oldu ameliyat olalıYoktu kontrolüm var ama doktor 6 ay muhabbeti yapar diye bi size sorayim dedim
Doktorunuzla görüşmeniz en uygunu olur diye düşünüyorum eğiklik varsa masaj veriyorlarTam bir ay
Kızlar ameliyattan sonrada fark vardı ama bu gün tam bir ay oldu fark arttı bi tarafım daha şiş ama geçer mi bu fark yoksa böyle mi kalır
Bende aynı fjkirdeyimeğik olduğunu düşünmüyorum iki delik ortasında kısım düz çünkü. burnunuzun bi kısmı daha şiş o yüzden öyle duruyor. delikler biraz farklı gibi ama kafaya takmaya değmez şimdilik bekle bence
burun deliklerinin farklı olduğunu mu düşünüyorsun?....sen burun deliği farklı olan görmemişsin...Kızlar ameliyattan sonrada fark vardı ama bu gün tam bir ay oldu fark arttı bi tarafım daha şiş ama geçer mi bu fark yoksa böyle mi kalır
Aynen 6 ay muhabbeti yapıyorlar biz de mecbur bekliyoruz öyle bir ameliyat ki bu sabır istiyormuş. Bemim her sabah değişil bir hal alıyor. Ameliuat fotoğrafınızda böyle bişey bar mı ?Ama ben Şu an ben işkillendim doktor amelyat fotoğraflarımı gönderdi ama burun ucu delik fotoğraf atmadı, yandan alttan üstten attı.Kızlar ameliyattan sonrada fark vardı ama bu gün tam bir ay oldu fark arttı bi tarafım daha şiş ama geçer mi bu fark yoksa böyle mi kalır
Merhaba değişen bi durum oldu muKızlar ameliyattan sonrada fark vardı ama bu gün tam bir ay oldu fark arttı bi tarafım daha şiş ama geçer mi bu fark yoksa böyle mi kalır