- 20 Mart 2008
- 5.983
- 8.584
- 723
- Konu Sahibi saksidegilim
-
Kızlarrr merhaba, uzun zamandır estetik konusunda araştırmalar yapıyorum inşallah cesaret edicem. aslında burnumun şeklinden memnunum küçük ve kalkık bi burnum var ama delikleri çok büyük. Rihanna'nın kadar olmasa da o tip kanatları var burnumun. Rihanna'nın da burun deliği küçültme operasyonu geçirdiğini duymuştum. netten araştırdım ama bu konuyla ilgili net bi bilgiye ulaşamadım. normalde küçük görünüyor onden ama güldüğümde çok yayılıyor ve yandan belli oluyor daha çok. yan profilimi hiç sevmem o yüzden. bi de elimle burnumu küçülttüğümde burun kenarından aşağı inen çizgilerim de kayboluyo onlardan da çok şikayetçiyim. neyse sonuç olarak bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum..
çok teşekkür ederim canımdeminden beri gönderdiğin linkte dolanmaktayım :) ben türkce arama yapmıştım 2-3 resim çıkmıştı. Celebrity Rihanna before and after images, plastic surgery Rhinoplasty - nose job, celeb | Celebrity Surgery şu linkteki haline bayıldım. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar da vardır umarım. ne kadar araştırsak da birinci ağızdan duymak gibi olmuyor. bu siteyi o yüzden çok seviyorumm
Kanatlardan kucultme yapılmış
Kızlarrr merhaba, uzun zamandır estetik konusunda araştırmalar yapıyorum inşallah cesaret edicem. aslında burnumun şeklinden memnunum küçük ve kalkık bi burnum var ama delikleri biraz büyük sanki, Rihanna'nın kadar olmasa da o tip kanatları var burnumun. Rihanna'nın da burun deliği küçültme operasyonu geçirdiğini duymuştum. netten araştırdım ama bu konuyla ilgili net bi bilgiye ulaşamadım. normalde küçük görünüyor onden ama güldüğümde yayılıyor biraz. yan profilimi hiç sevmem o yüzden. bi de elimle burnumu küçülttüğümde burun kenarından aşağı inen çizgilerim de kayboluyo onlardan da çok şikayetçiyim. neyse sonuç olarak bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum..
bende burnumdan ameliyat oldum fakat doktorum çirkin olmasın ve burun ucu kan dolaşmı azaldığı için iyileşmeside zor olmasın diye burun kanatlarımı üç ay sonra daraltacağını söyledi 10 dklık bi işlem ve lokal anestezi ile yapacagını söyledi çok merak edıyorum iz kalır mı acaba orayı kesipte mi tekrar dikecek bilgisi olan var sa yardım etsin lütfen
bende burnumdan ameliyat oldum fakat doktorum çirkin olmasın ve burun ucu kan dolaşmı azaldığı için iyileşmeside zor olmasın diye burun kanatlarımı üç ay sonra daraltacağını söyledi 10 dklık bi işlem ve lokal anestezi ile yapacagını söyledi çok merak edıyorum iz kalır mı acaba orayı kesipte mi tekrar dikecek bilgisi olan var sa yardım etsin lütfen
Canim iz kaldi mi yaptirdin mi ?
Güncel cevaplari bende merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?