• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun deliği (resimli)

Burun ucu düşük olunca genelde o delikler öyle oluyor. Ama sizin zaten estetik yapmanıza gerek yokmuş. Burun önceki burnun aynısı.

Burun ucu düşük olunca genelde o delikler öyle oluyor. Ama sizin zaten estetik yapmanıza gerek yokmuş. Burun önceki burnun aynısı.
evet doktorum sağolsun.. burnumu açmış kemeri düzeltmiş gerisini olduğu gibi kapatmış ön tarafın ne önemi var demiş adeta hayır eski burun deliklerimide olduğu gibi bıraksaydı daha hayırlıydı bide orayı açmışken üçgen yapayım demiş

Canım bilemedim ama herkesin yüz şekli felan farklı mıutlaka seninde kendi burnun yüzüne yakışıyordur, herkesin bi siması var sonuçta ama baktığımda biraz düşündüm, evet mümkün ameliyatla biraz şekili değiştirmek iyi bir doktora görünmek lazım bu tür ameliyatlarda zaten ya güzel olur yada eskisinden kötü. Moral bozmak istemiyorum sadece iyi biyer bulman çok önemli işinin ehlisine denk gelsen harikalar yaratır.

Düzeltilir bence ama aynı doktora gitme
Estetik bölümü var kk da oraya taşıt konunu daha cok anlayan çıkar

Back
X