burun delikleri çekilmesi sorunu olan varmı?

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
200
33
merhaba burun deliklerimi sanki üstten çekiyorlar gibi duruyor. 3 aylık ameliyatlıyım ama şişlikle alakalı bi durum olduğunu zannetmiyorum malesef. yandan burun deliklerim açık. bu durumu çok araştırdım yurtdışında "alar rim retraction" dedikleri durummuş ve tedaviside kanatlara kıkırdak eklenmesi gerekiyormuş.

bunun çok zor bir prosedür olduğunu söylediler çoğu doktor yapmazmış yapınca da güzel olur gibi garantisi yokmuş

ameliyatla olan bi durum değil eski burnumdada varmış ama burun ucum çok büyük ve düşük olduğu için kapatıyormuş resmen. doktor muhtemelen dokunmak istemedi o kısma.

kanatlarına kıkırdak ekleten başarılı olan varmı? bu konuda deneyimli bi doktor bulmam lazım

Burun kanatları mı kalkık ? Babamın doğal burnu öyle ..

Bu Kore örneğinde ise kıkırdak eklememiş , burun kanatlarını kısaltıp yönünü değiştirmiş
effect of alar reduction on nasal shape ● reduction of alar width ● Shortening and caudal rotation of lateral nostril rim http://www.veriteclinic.jp/academic/2008/08_11_29_korea.html

Son düzenleme:
kanatlarım çok dar benim zaten küçücük olurmu bilmemki

Kore'ymiş Japon değil ..Kore harflerini değişik yazmışlar ..karıştırdım:))
Aslında o kliniğe yazıp resim gönderip fikir alabilirsiniz Kore'de yaptırmayacaksanız bile .Belki size göre başka bir çözüm önerileri vardır . Çünkü linkte başka bir çok burun örneği var alar ile ilgili .

Aslında imkanınız varsa Kore'de yaptırın ,eğer burda yoksa. Estetik konusunda iyiler .

haklısınız korede kanatlarla ilgili işlemleri iyi yapıyorlar ama kim gidecek :))

Merhaba burun kanatlarınıızdaki durumda bir değişiklik oldu mu benimde bir burun kanadım daha yukarda duruyo

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Reklam yapmayi birakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…