burun delikleri ve dudak arasındaki mesafe..yardım

Eilen

MM
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
149
0
26
İçel Mersin
merhabalar..benim burun deliklerim normalden biraz geniş ayrıca dudağımla olan mesafesi çok kısa gülerken dudağım burun deliklerime girecekmiş gibi oluyor ve ben hiç gülmek istemiyorum..
internette araştırırken burun biçimimin erkeksi olduğunu gördüm :( dudakla olan mesafesi kısa olan burunlar kadınsı değilmiş..
ve ben bu durumdan şikayetçiyim.. :(
bu konudan şikayetçi olupda estetik ameliyat yaptıran yada bilgi sahibi olan var mı?
yardımlarınızı bekliyorum..

merhabalar..benim burun deliklerim normalden biraz geniş ayrıca dudağımla olan mesafesi çok kısa gülerken dudağım burun deliklerime girecekmiş gibi oluyor ve ben hiç gülmek istemiyorum..
internette araştırırken burun biçimimin erkeksi olduğunu gördüm :( dudakla olan mesafesi kısa olan burunlar kadınsı değilmiş..
bu konudan şikayetçi olupda estetik ameliyat yaptıran yada bilgi sahibi olan var mı?

merhaba canım, bahsettiğin bölüm bende dar değildi ama estetikten sonra biraz daha genişledi hatta yadırgadım bukadar değildi diye.burnunu kaldırtırsan mesfede biraz açılıyor. çok sorun yapıyorsan plastik cerraha danış bence.

mrb canim, burun ucun aşağıya doğrumu ? öyle anladım ben , o dudak üstü o yüzden mi yakın, eger öyleyse burun estetiğiyle hem delikleri küçültüp hem kaldırıyorlar burnu böylece elmacık kemikleri de daha ön plana çıkıyor , yüzün adeta gençleşiyor, burda bi bayan görmüştüm tarif ettiğin gibiydi , ben 40 lı yaşlarda sanmıştım makyajsız felandı bide ameliyat öncesi foto vardı, birde sonrasını koymuş resmen gençleşmiş yüzünün güzelliği ortaya çıkmıştı, dudaklarda havalı duruyordu , ismini hatırlamıyorum ama çok değişiyior çehresi insnaın, hiç üzülme teknoloji öyle gelişti ki herşey mümkün artık, neler neler yapıyorlar, gözlerine estetik yaptıranı bile gördüm kk da , albümlerden fotolara bak canim koyuyorlar oraya yaptıranlar , birde baktıkça taktıkça büyür gözünde düşünmemeye çalış, devlet hastanelerinde de oluyor estetik cerrahlar , onlarla bir görüş istersen , :34:

burun ucu ameliyat sonrasında olması gereken kalkıklığa geldiği için dudak burun ucu mesafesi her hastada biraz açılır.

Back
X