damili
Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
- 10 Haziran 2012
- 105
- 0
- 66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 5 eylülde ameliyat oldum ve burun deliklerimden birinde çökme var gibi bişey oluyobu normal mi acaba ...
arkadaşlar benim bu gün ameliyatımın 15. günü bu gün gittim doktoruma dikişlerden dolayı ödem olmuştur dedi. birde benim kapalı ameliyat olmuştu burun deliklerini iyice açıp daha rahat içeriyi görebilmek için ameliyat sırasında burun deliklerine birşey takıyorlarmış ondan dolayı böyle olabilirmiş masaj yapmaya devam et daha çok yeni düzelir dedi.
kızlar ben ameliyat olalı 1.5 ay geçti ve burun deliklerim hala eşitlenmedi bir tanesi hala daha küçük diğeri daha büyük.Aynı sorunu yaşayan sonra geçen birileri varsa söyler misiniz? En azından rahatlamış olurum kafama çok takıldıı![]()
kızlar ben ameliyat olalı 1.5 ay geçti ve burun deliklerim hala eşitlenmedi bir tanesi hala daha küçük diğeri daha büyük.Aynı sorunu yaşayan sonra geçen birileri varsa söyler misiniz? En azından rahatlamış olurum kafama çok takıldıı![]()
buruno nun bir aylık resimlerini gördük damili çok hoş olmuş sen de koyabilir misin.... senin 2 ay falan olması lazım dı yanlışta hatırlıyor olabılırım....
ben ameliyat olalı 7 ay oldu evet burun delikleri eşitleniyor ama zamanla biraz sabretmek gerekiyor.. bende hala bir tarafta şişlik var mesela ilk günlere göre iyi ama tamamen geçmedi.
merhaba . delikler ile ilgili sorun düzeldi mi acaba?peki delikleri eşitlemek için masaj falan yapıyormuydunuz , kendiliğinden mi düzeldi. benimki eşitlikten ziyade burun kanadının ucu bir tarafınki sadece diğer taraf normal açınca iyice üst kısmından aşağıya doğru çöküyo. hiç birşey yapmadan aynaya bakınca birazdaha geride duruyor daha yukarıdageçer inşallah doktorum oraya karışmadım geçer dedi bide burun kanatlarını parmaklarının arasında yuvarla dedi ... sizdede mi böyleydi acaba
![]()