burun delikleri

damili

Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
10 Haziran 2012
105
0
66
kızlar ben ameliyat olalı 1.5 ay geçti ve burun deliklerim hala eşitlenmedi bir tanesi hala daha küçük diğeri daha büyük.Aynı sorunu yaşayan sonra geçen birileri varsa söyler misiniz? En azından rahatlamış olurum kafama çok takıldıı :(

benmde sol burun deliğim sağdakine göre daha büyük ama burnumda hafif bir eğrilik var ondan olsa gerek bu arada bende 1 hafta içerisinde ameliyat olmayı düşünüyom

bende 5 eylülde ameliyat oldum ve burun deliklerimden birinde çökme var gibi bişey oluyo :( bu normal mi acaba ...

arkadaşlar benim bu gün ameliyatımın 15. günü bu gün gittim doktoruma dikişlerden dolayı ödem olmuştur dedi. birde benim kapalı ameliyat olmuştu burun deliklerini iyice açıp daha rahat içeriyi görebilmek için ameliyat sırasında burun deliklerine birşey takıyorlarmış ondan dolayı böyle olabilirmiş masaj yapmaya devam et daha çok yeni düzelir dedi.

arkadaşlar benim bu gün ameliyatımın 15. günü bu gün gittim doktoruma dikişlerden dolayı ödem olmuştur dedi. birde benim kapalı ameliyat olmuştu burun deliklerini iyice açıp daha rahat içeriyi görebilmek için ameliyat sırasında burun deliklerine birşey takıyorlarmış ondan dolayı böyle olabilirmiş masaj yapmaya devam et daha çok yeni düzelir dedi.

benim de kapalı olmuştu sanırım bir de burun ucunda da değişiklik yapıldığı için dikişlerim vardı umarım geçer zamanla :(

buruno nun bir aylık resimlerini gördük damili çok hoş olmuş sen de koyabilir misin.... senin 2 ay falan olması lazım dı yanlışta hatırlıyor olabılırım....

kızlar ben ameliyat olalı 1.5 ay geçti ve burun deliklerim hala eşitlenmedi bir tanesi hala daha küçük diğeri daha büyük.Aynı sorunu yaşayan sonra geçen birileri varsa söyler misiniz? En azından rahatlamış olurum kafama çok takıldıı :(

canım ben burda eskilerdenim ve bu sorun ilk zamanlar bendede oldu burun oturmadan ödemler geçmeden bu sıkıntında geçmez kapalı teknikle oldum bende kapalı teknik acığa göre daha zor bir teknik olduğu için işlemde farklı oluyor ödemde yani korkma benim 3 yılı devirdim ve şuan öyle bi problemim yok gayet iyi bide burun ucu daha cok şiş olur sert olur oraya iner ödem ve zamanla yavaş yavaş gider masaj verdiyse doktorun onu yap ben bayagı bi zaman masaj yapmıştım cok faydası oluyor oturması ve ödemlerin gitmesi için cok geçmiş olsun

böle olması normal benimde öleydi canım benim ameliyat olalı 10 ay oldu ilk aylarda delite eşit değildi burnum yamukta görünüyodu ödemler şişlikler zaten oluyo pek belli olmasada ama çokda incelersen burnunun deliği kimsede tam anlamıyla eşit değildir sen takma bunlar gayet doğal şeyler:40:

ben ameliyat olalı 7 ay oldu evet burun delikleri eşitleniyor ama zamanla biraz sabretmek gerekiyor.. bende hala bir tarafta şişlik var mesela ilk günlere göre iyi ama tamamen geçmedi.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için :) ben de sabredip zamana bırakıyorum o halde :)

buruno nun bir aylık resimlerini gördük damili çok hoş olmuş sen de koyabilir misin.... senin 2 ay falan olması lazım dı yanlışta hatırlıyor olabılırım....

ben koymuştum ama kaldırdım sonradan :)) 1.5 ay bitti gibi benim de

ben ameliyat olalı 7 ay oldu evet burun delikleri eşitleniyor ama zamanla biraz sabretmek gerekiyor.. bende hala bir tarafta şişlik var mesela ilk günlere göre iyi ama tamamen geçmedi.

peki delikleri eşitlemek için masaj falan yapıyormuydunuz , kendiliğinden mi düzeldi. benimki eşitlikten ziyade burun kanadının ucu bir tarafınki sadece diğer taraf normal açınca iyice üst kısmından aşağıya doğru çöküyo. hiç birşey yapmadan aynaya bakınca birazdaha geride duruyor daha yukarıda :( geçer inşallah doktorum oraya karışmadım geçer dedi bide burun kanatlarını parmaklarının arasında yuvarla dedi ... sizdede mi böyleydi acaba :(

peki delikleri eşitlemek için masaj falan yapıyormuydunuz , kendiliğinden mi düzeldi. benimki eşitlikten ziyade burun kanadının ucu bir tarafınki sadece diğer taraf normal açınca iyice üst kısmından aşağıya doğru çöküyo. hiç birşey yapmadan aynaya bakınca birazdaha geride duruyor daha yukarıda :KK43: geçer inşallah doktorum oraya karışmadım geçer dedi bide burun kanatlarını parmaklarının arasında yuvarla dedi ... sizdede mi böyleydi acaba :KK43:
merhaba . delikler ile ilgili sorun düzeldi mi acaba?

Back
X