Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce estetik oldum bir sürü problemle karşılaştım. Bir problem de burun deliklerim. Fotoğrafta bile çok itici duruyor . Bunu yasayan ve sonradan duzeldigine şahit olan var mi? Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar takılmayın milimlik asimetri her burunda olur. Sizin önceki burnunuzda da vardır siz farketmemissinizdir. Burun havaya kalkinca 1 tik daha belli oluyor. Bariz fark olmadığı sürece minimal eşitsizlik normaldir. Bekleyin zamanla anlaşılır.Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce estetik oldum bir sürü problemle karşılaştım. Bir problem de burun deliklerim. Fotoğrafta bile çok itici duruyor . Bunu yasayan ve sonradan duzeldigine şahit olan var mi? Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyorum
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce estetik oldum bir sürü problemle karşılaştım. Bir problem de burun deliklerim. Fotoğrafta bile çok itici duruyor . Bunu yasayan ve sonradan duzeldigine şahit olan var mi? Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyoru
Merhaba geçmiş olsun doktorunuz kim acaba bende araştırıyorumMerhaba arkadaşlar 2 hafta önce estetik oldum bir sürü problemle karşılaştım. Bir problem de burun deliklerim. Fotoğrafta bile çok itici duruyor . Bunu yasayan ve sonradan duzeldigine şahit olan var mi? Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyorum
Merhabalar ben Diyarbakırda yaptımMerhaba geçmiş olsun doktorunuz kim acaba bende araştırıyorum
Hangi doktora yaptırdınız ?Merhabalar ben Diyarbakırda yaptım
Şuanji durumunuz nedir düzeldi mi pek düzelcek gibi durmuyor sağ burun deliğiniz çok kapanmış alar kollaps gibi duruo oraya kıkırdak destek koyulması gerekiyo sanki. Diğer taraf daha normal benceMerhaba canım bak benimle böyle 1.5 ay oldu ameliyat olalı umarım eşitlenir. Gerçi benim sol tarafta çok işlem uygulandı. Ödem dedi doktor geçecek ama bakalım.
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar
Eki Görüntüle 3023767
Eşitlenmeye başladı hafif ama yine tam eşit değil dikkatli bakınca fark var. Eskisi gibi değil ama. 6.ay kontrolü yaptırdım 20 gün önce Doktorum ödem var hala sol tarafta 1 yıla düzelir dedi. Hala sabahları çok şişiyor meselaŞuanji durumunuz nedir düzeldi mi pek düzelcek gibi durmuyor sağ burun deliğiniz çok kapanmış alar kollaps gibi duruo oraya kıkırdak destek koyulması gerekiyo sanki. Diğer taraf daha normal bence
Evet 1 yıl beklemek lazım net bişey demek için hatta kalın deriliyseniz 2 seneye bile uzuyor. Ama burun delikleri çok değişmiyor genelde yinede ön profilden iyiyse okadar takılacak bir mevzu değil. Benimde burun deliğim eşit değil malesef biri geniş biri dar ve 2 sene oldu. Revizyondan da çekiniyorum çünkü üçüncüsü olacak ve daha zor.Eşitlenmeye başladı hafif ama yine tam eşit değil dikkatli bakınca fark var. Eskisi gibi değil ama. 6.ay kontrolü yaptırdım 20 gün önce Doktorum ödem var hala sol tarafta 1 yıla düzelir dedi. Hala sabahları çok şişiyor mesela
Selam . Aparatı takmayı bıraktınız mı? Son durumu nasıl deliklerin simetrik mi?Ben 15 güne yakın oldu sanırım kullanıyorum eşitlendi benim burun deliklerim çok minimal bir eşitsizlik oluyor arada o da şişten olabilir.zaten ameliyat sonrası eşitti benim burun deliklerim sonra biri hafif küçülmüştü şuan düzeldi gibi takmaya devam edeceğim 1 ay kontrolüne kadar.doktor verdiyse kullanın.