Burun deliklerim orantisiz ve asimetrik duruyor

Asafikom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
12
5
1
32
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce estetik oldum bir sürü problemle karşılaştım. Bir problem de burun deliklerim. Fotoğrafta bile çok itici duruyor . Bunu yasayan ve sonradan duzeldigine şahit olan var mi? Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyorum

Eklentiler

• 20220311_121105.webp
    20220311_121105.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 1.036
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce estetik oldum bir sürü problemle karşılaştım. Bir problem de burun deliklerim. Fotoğrafta bile çok itici duruyor . Bunu yasayan ve sonradan duzeldigine şahit olan var mi? Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyorum
O kadar takılmayın milimlik asimetri her burunda olur. Sizin önceki burnunuzda da vardır siz farketmemissinizdir. Burun havaya kalkinca 1 tik daha belli oluyor. Bariz fark olmadığı sürece minimal eşitsizlik normaldir. Bekleyin zamanla anlaşılır.

Çok bariz belli oluyor hatta normal durdugumda bile bir burnumun deliği daha büyük olduğu için görünüyor diğeri görünmüyor haliyle burnum eğik gibi duruyor

Eklentiler

• 20220311_121823.webp
    20220311_121823.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 720
Merhaba canım bak benimle böyle 1.5 ay oldu ameliyat olalı umarım eşitlenir. Gerçi benim sol tarafta çok işlem uygulandı. Ödem dedi doktor geçecek ama bakalım.
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar

IMG_20220311_220255.webp

Bende bir ay oldu ameliyat olalı. Benimki de biri büyük biri küçük, burnum bazen yamuk da oluyor. Doktor gayet güzel diyor. Bence bir yıl sonra netleşir. Burun deliklerim önceden küçüktü burun deliklerime herhangi bir işlem de yapılmadi ama farklı ikisi de. Yani ödem dışında başka birşey olamaz ve daha oturmadı mantıken

Benim burnumda hem içten hem dıştan eğrilik vardı. Rinoplasti ve septoplasti yapıldı. İlk zamanlarda burun daha ödemli olduğundan daha küçük daha şiş duruyordu delikler de fazla göze çarpmıyordu. 6 yıl oldu ameliyat olalı, şuan bir deliğim biraz daha büyük ve diğerine göre daha uzun, hafif kalkık ucu haliyle göze çarpıyor ama ben böyle kabullendim. Zaten birebir asimetrik yapmak çok zormuş, ameliyat öncesinde burnu eğri olanlarda da eğrilik olması normalmiş. Mevcut halinizle barışmaya çalışın, emin olun insanlar bizim aynada takıldığımız kadar yüzümüze detaylı bakmıyor. Geçmiş olsun.

Doktorunuza sorun nostril retainer kullanın büyük ölcüde eşit olmasını sağlıyor. İyileşmeden başlayın

Merhaba bende yeni burun ameliyatı oldum yaklaşık 20 gün oldu. Bende de burun eğriligi, burun ucu düşüklüğü ,nesef problemi ne ararsanız vardı :) ameliyatımdan memnunum fakat burun deliklerim öncesinde de eşit değildi ameliyat sonrasi baya goze çarpinca doktorum nostril rit. Verdi yaklaşık 4 gündür kullanıyorum fayda sağlıyor gibi bence sizde doktorunuza bir sorun bence kemikleriniz tam oturmadan baslarsanız daha iyi

Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce estetik oldum bir sürü problemle karşılaştım. Bir problem de burun deliklerim. Fotoğrafta bile çok itici duruyor . Bunu yasayan ve sonradan duzeldigine şahit olan var mi? Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyoru

Merhaba geçmiş olsun doktorunuz kim acaba bende araştırıyorum

Merhaba canım bak benimle böyle 1.5 ay oldu ameliyat olalı umarım eşitlenir. Gerçi benim sol tarafta çok işlem uygulandı. Ödem dedi doktor geçecek ama bakalım.
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar

Eki Görüntüle 3023767
Şuanji durumunuz nedir düzeldi mi pek düzelcek gibi durmuyor sağ burun deliğiniz çok kapanmış alar kollaps gibi duruo oraya kıkırdak destek koyulması gerekiyo sanki. Diğer taraf daha normal bence

Ameliyat olmadım .benim kendi burnumda böyle hiç de göze batmaz aksine herkes burnunun çok güzel olduğunu söyler

Şuanji durumunuz nedir düzeldi mi pek düzelcek gibi durmuyor sağ burun deliğiniz çok kapanmış alar kollaps gibi duruo oraya kıkırdak destek koyulması gerekiyo sanki. Diğer taraf daha normal bence
Eşitlenmeye başladı hafif ama yine tam eşit değil dikkatli bakınca fark var. Eskisi gibi değil ama. 6.ay kontrolü yaptırdım 20 gün önce Doktorum ödem var hala sol tarafta 1 yıla düzelir dedi. Hala sabahları çok şişiyor mesela

Benim ameliyattan sonraki halini görseniz şoka girerdiniz.Sağ tarafa kıkırdak eklendiği için inanılmaz garip duruyordu.10 ay bitti hala eşit değiller ama ilk günkü abukluğu da kalmadı.
Kimse burnuma o açıdan bakmıyor diye çok takılmıyorum.Geri kalan güzel olsun diyeceğim ama bende o da yok 🤣

Eşitlenmeye başladı hafif ama yine tam eşit değil dikkatli bakınca fark var. Eskisi gibi değil ama. 6.ay kontrolü yaptırdım 20 gün önce Doktorum ödem var hala sol tarafta 1 yıla düzelir dedi. Hala sabahları çok şişiyor mesela
Evet 1 yıl beklemek lazım net bişey demek için hatta kalın deriliyseniz 2 seneye bile uzuyor. Ama burun delikleri çok değişmiyor genelde yinede ön profilden iyiyse okadar takılacak bir mevzu değil. Benimde burun deliğim eşit değil malesef biri geniş biri dar ve 2 sene oldu. Revizyondan da çekiniyorum çünkü üçüncüsü olacak ve daha zor.

Ben 15 güne yakın oldu sanırım kullanıyorum eşitlendi benim burun deliklerim çok minimal bir eşitsizlik oluyor arada o da şişten olabilir.zaten ameliyat sonrası eşitti benim burun deliklerim sonra biri hafif küçülmüştü şuan düzeldi gibi takmaya devam edeceğim 1 ay kontrolüne kadar.doktor verdiyse kullanın.

Ben 15 güne yakın oldu sanırım kullanıyorum eşitlendi benim burun deliklerim çok minimal bir eşitsizlik oluyor arada o da şişten olabilir.zaten ameliyat sonrası eşitti benim burun deliklerim sonra biri hafif küçülmüştü şuan düzeldi gibi takmaya devam edeceğim 1 ay kontrolüne kadar.doktor verdiyse kullanın.
Selam . Aparatı takmayı bıraktınız mı? Son durumu nasıl deliklerin simetrik mi?

Back
X