burun dolgusu sonrası ödem nolur yardım acil

insurgent

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
1.294
2.033
133
Ankara
Merhaba burun dolgusu yaptırdım ama yandan iyi önden asimetrik duruyor yaptıralı 1 saat oldu.Normal mi ödem ve sislik gecince yerine oturur mu? Doktor 5 güne deri oraya uyum sağlar dedi ama yaptıranlardan bu durumu yasayan var mı?

Bişey sprcam bu konuda bilgi sahibi olmadığım için. Burun dolgusu neden yaptırılıyor burun sırtına mı yapılıyo yani ne işe yarıyo? Burun sırtına yapılıyosa dolgu yapıldıktan sonra burun daha cok büyümüyo mu görsel olarak

İhtiyac duyulan yere yapılıyor mesela benim burun köküne yapıldı orda cukurluk vardı.Bazen burun ucu kaldırmak icin yapılıyor vs sizin isteginize bağlı bir sey.Burun daha orantılı gorundugu icin tam tersi yandan kücülmüs gibi görünüyor önden aynı kalıyor ucuna bir sey yapılmazsa

İhtiyac duyulan yere yapılıyor mesela benim burun köküne yapıldı orda cukurluk vardı.Bazen burun ucu kaldırmak icin yapılıyor vs sizin isteginize bağlı bir sey.Burun daha orantılı gorundugu icin tam tersi yandan kücülmüs gibi görünüyor önden aynı kalıyor ucuna bir sey yapılmazsa
Peki acıyomu yapılırken

Peki acıyomu yapılırken

Sinek ısırıgı gibi bir acı oluyor.Benim acı eşiğim yüksektir hiç sorun olmadı.Zaten ameliyatın yanında hiçbir şey.Büyük kolaylık.Burnunuz cok sorunlu değilse burun ucu kaldırma veya gülünce burun düşmesi,burun kökünde çökme varsa ameliyat yerine burun dolgusunu öneririm.

Peki kalkıklığı indirmek için yapılıyor mu?

Back
X