Burun Dolgusu

Merhaba
Merhabaaa,
Burun dolgusu yaptıranlar öneri ve fiyat bilgilerinizi bekliyorum
Merhaba, burun dolgusu ben de düşünüyorum da yaptırdınız mı?
Ben yaptirdim 1300 e. 2 ay oluyor. Hatta dolgu artti kalanini ust dudagima yapti
Nerede yaptırdınız acaba ??
Merhaba bana da atabilir misiniz

Kızlar merhaba bir başka yere girmiştim yorum olarak. Ben denacizane çok zor beğenen çok zor güvenen bir insanım. 1.5 sene araştırmışımdır yalnız burun için. Diğer yazılarımda da denk geldikçe farkedersiniz. Dün yaptırdım görsellerim ekte

Eklentiler

• 1DB518BA-E38D-4398-9F2B-7E702F85DE29.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 4BBFE7D6-C01F-4B96-A15A-030F7D353643.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 49

Mükemmel olmuş güle güle kullanın dolgularınızın daha canlı olması için de bol su için, doktorunuz dolgularınızı nasıl yerleştireceğinizi gösterdi mi

Mükemmel olmuş güle güle kullanın dolgularınızın daha canlı olması için de bol su için, doktorunuz dolgularınızı nasıl yerleştireceğinizi gösterdi mi
Çok teşekkür ederim. Kendisi bu tarz işlemlerle çok uğraşmıyor bile. Haliyle dolguya müdahil olmamızı doğru bulmaz. Bandaj yaptı iki gün bandajlı kaldı. Onları kendim çıkarttım.

Çok teşekkür ederim. Kendisi bu tarz işlemlerle çok uğraşmıyor bile. Haliyle dolguya müdahil olmamızı doğru bulmaz. Bandaj yaptı iki gün bandajlı kaldı. Onları kendim çıkarttım.

Nasıl yani
O tarz işlemlerle uğraşmıyor mu?
Dolguya tabii ki sizi de dahil etmeli çünkü dolguyu size yapıyor siz kullanıcaksınız.
Dolgu yerleştirme olmadan bir hiçtir ve zamanla kötü görünüme sebep olur.
Dolgularınız boşluklara doğru zamanla kayar ve yer çekimi faktörü var, yukarı yönde nazikçe nasıl yapmanız gerektiğini söylemesi göstermesi gerekirdi
Anladığım kadarı ile doktorunuz sizi hiç sallamamış üzüldümm

Yaklaşık 4 senedir estetik forumlarında zaman zaman kaybolmuş sektörü çok yakından takip ederek kendini korumayı da bilmiş bu süreçte 31 kişiyle görüşme yapmış biri olarak bir hekimin önce işini sonra hastasını ne derece dikkate aldığını, işini nasıl yaptığını kendime yetebilecek kadar ayırt edebildiğimi düşünüyorum. Prof olmuş alanında ciddi ameliyatlar yapmış burun dolgusunu bandajla kombinlemiş birinin bu konuda eleştiri alabileceğini düşünmek bile bana göre hadsizlik.. tabii kao, dr jacono, gary motky, William portuese olmadığımız sürece.. her hekimin saygı duyulması gereken bir yoğurt yiyişi vardır elbet diyerek konuyu kapatalım bence. Bilgi paylaşmaksa amacınız yine de teşekkürler..

Cevaben hekimim birkaç gün bandajlıyor burnu ki dolgu otursun şekli çok daha iyi olsun diye. Ki her işlemim için de farklı hekimden destek alırım yazılarıma bakarsanız bunu fotolarıma bakarsanız da işi net görme şansınız olur.. iştir kişinin gailesi lafa bakılmaz diye bir laf var fazlasını konuştuk bence:) Sizin burnunuz benden daha güzel olur umarım üzüldüm dediğiniz için iyi dileklerim sizinle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…