- 2 Nisan 2019
- 2
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi ladycherub
-
Memnun musunuz?Kime yaptırdınız buradan isim verilmiyorsa özelden yazar mısınız?Ben yaptirdim 1300 e. 2 ay oluyor. Hatta dolgu artti kalanini ust dudagima yapti
Elinize attimMemnun musunuz?Kime yaptırdınız buradan isim verilmiyorsa özelden yazar mısınız?
Çok teşekkürlerOz
Elinize attim
Nerede yaptırdınız acaba ??Ben yaptirdim 1300 e. 2 ay oluyor. Hatta dolgu artti kalanini ust dudagima yapti
Merhaba bana da atabilir misinizBen yaptirdim 1300 e. 2 ay oluyor. Hatta dolgu artti kalanini ust dudagima yapti
Özelinize yazdimMerhaba bana da atabilir misiniz
Merhabaaa,
Burun dolgusu yaptıranlar öneri ve fiyat bilgilerinizi bekliyorum
Merhaba, burun dolgusu ben de düşünüyorum da yaptırdınız mı?
Ben yaptirdim 1300 e. 2 ay oluyor. Hatta dolgu artti kalanini ust dudagima yapti
Nerede yaptırdınız acaba ??
Merhaba bana da atabilir misiniz
Çok iyi olmuş dolgu olduğunu söylemeseniz ameliyat sanardım bence o kadar değişmiş
Ankarada isen Mehmet akgune yaptirabilirsin.1400 ile 2000 tl arasi degisir fiyatlar ortalama.Merhabaaa,
Burun dolgusu yaptıranlar öneri ve fiyat bilgilerinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim sağolun yaaÇok iyi olmuş dolgu olduğunu söylemeseniz ameliyat sanardım bence o kadar değişmiş
Merhaba
Kızlar merhaba bir başka yere girmiştim yorum olarak. Ben denacizane çok zor beğenen çok zor güvenen bir insanım. 1.5 sene araştırmışımdır yalnız burun için. Diğer yazılarımda da denk geldikçe farkedersiniz. Dün yaptırdım görsellerim ekte
Çok teşekkür ederim. Kendisi bu tarz işlemlerle çok uğraşmıyor bile. Haliyle dolguya müdahil olmamızı doğru bulmaz. Bandaj yaptı iki gün bandajlı kaldı. Onları kendim çıkarttım.Mükemmel olmuş güle güle kullanın dolgularınızın daha canlı olması için de bol su için, doktorunuz dolgularınızı nasıl yerleştireceğinizi gösterdi mi
Çok teşekkür ederim. Kendisi bu tarz işlemlerle çok uğraşmıyor bile. Haliyle dolguya müdahil olmamızı doğru bulmaz. Bandaj yaptı iki gün bandajlı kaldı. Onları kendim çıkarttım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?