- Konu Sahibi frenchojeli
samsun - amasya da burun dolgusu yaptıran var arkadaşlar, araştırıyorum hiç isim bulamıyorum, yardım ederseniz çok memnun olurum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
samsun - amasya da burun dolgusu yaptıran var arkadaşlar, araştırıyorum hiç isim bulamıyorum, yardım ederseniz çok memnun olurum![]()
Hayatım o iş ankara da ve istanbulda dahi problemli olabiliyor. Buralarda dahi her hekime yaptırılmayacak bir işlem iken samsun ve amasya da bulabilir misin , bulsa dahi güvenebilir misin bilmem. Zira burada bu işlere meraklı sayısı çok. Hekimler de çok işlem yaptıkça deneyim sahibi oluyorlar. Neticede bu işin geçmişi o kadar da eski değil. Bana sorarsan atla gel bu taraflara.
Burun dolgusu yaptırmadım ama arkadasım karnından yağ aldırarak yaptırdı çok güzel oldu. Ameliyat sonrası burundaki kavisi doldurttu. İstanbul'da Prof. Dr. Ahmet Karacalar'a yaptırdı. Ahmet Karacalar gerçekten başarılı. Birde Ankara'da bir doktor varmış. Mehmet Akgün bir araştırın. dolguda iyi diye duydum Mehmet beyi de. Araştırmadan böyle şeyleri yaptırmayın. doktor önemli.
Evet Mehmet beyi ben de duydum ve arayarak gittim, gel otur izle sonra karar ver dedi. Bugün gittik. 1-1.5 saat içinde 3 hastasına burun dolgusu yaptı. Öncesini sonrasını canlı olarak görme şansımız oldu. Yaptıranlar çok mutlu çıktı. Param olsa idi hemen ben de yaptıracaktım. Ama denk getirir getirmez gideceğim kişi Mehmet Akgün tartışmasız. Yaptıran hastaların da telefonlarını aldım. Düşünen olursa hastaların da Mehmet beyin de telefonunu verebilirim. Horlama sorununuz yoksa ameliyata gerek yok muhteşem oldu zira. Dolguda bu adam çok başarılı. Düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.
Evet ben de iyi olduğunu duydum. Ama hiçbir hastasını görmedim. Doktorun güven vermesi çok güzel. Ahmet Karacalar'ın yaptığı dolgu sonucunu gördüğüm için ona güvenirim. Ahmet Karacalar dolguda çok iyi. Ama Mehmet beyi de duydum çok iyi diye :)
Hayatın Ankara'da isen gidip gör. Otur bekleme salonunda gelen gidenle tanış. Doktorla görüş. İçine sinerse işlem yaptırır sinmezse arkanı döner çıkarsın
yok canım ben dolgu düşünmüyorum. Ben burnumdan memnunum. Ameliyat oldum ben. Ödemler indi burnum çok güzel allah'a şükür çok mutluyum ben :) Ama Mehmet beyi duydum hastaları çok memnunmuş. Böyle başarılı doktorlarımızın olması çok güzel :)
düşünme zaten bu zavallı o doktorun reklamını yapıyor yarın doktoru arayıp durumu izah edeceğim. haberi yoktur eminim(!)
Bu reklam amaçlıysa sayın Kazen arkadaşlarımın ameliyat olup mutsuz olduklarını dile getirdikleri yorumlar neden siliniyor bunu öğrenebilir miyim? ruby'nin yorumları neden silindi ? Hani yazılan hiçbir yorum silinmiyordu? Gerçekten bu siteye güvenebilmem için ben bir açıklama bekliyorum.
evet mail atmıştım bu durumla ilgili tüm mesajlarım silindi.Ki asla ama asla kötü bir şey yazmamıştım kendisi ile ilgili.
Hani bu sitedeki yorumlar hiçbir şekilde silinmiyordu? Memnun olmadığını dile getiren bir hastanın yorumlarının silinmesi vebaldir. Burda birçok kişi bu siteye güvenip araştırma yapıyor. Bu güne kadar bu siteye güveniyordum, savunuyordum her yerde. Şimdi kendime çok kızıyorum.
bir de şu var ben kendisine ameliyat olduğum 17 temmuz 2011 de yazdığım övgü mesajlarım da silindi sanki hiç yokmuşum gibi falan.muhammet bey in 6-7 hastası da o mesajımı beğenmişlerdi :))
Ya ruby ben bu siteye çok güveniyordum. Mesajlar hiçbir şekilde silinmiyordu hani? 2009dan beri her konuda busiteye girerdim ben. Ama bu burun olayları aklımı karıştırdı hemde çok.
Bu reklam amaçlıysa sayın Kazen arkadaşlarımın ameliyat olup mutsuz olduklarını dile getirdikleri yorumlar neden siliniyor bunu öğrenebilir miyim? ruby'nin yorumları neden silindi ? Hani yazılan hiçbir yorum silinmiyordu? Gerçekten bu siteye güvenebilmem için ben bir açıklama bekliyorum.
Merhaba
Reklam içerikli mesajı alıntılamış ise alıntı yapanların da mesajı siliniyor. Zira reklam mesajını sildiğimiz de diğer yorum havada kalıyor. Bir diğer konu da doktor hakkında kasap, beceriksiz, kötü işler çıkartıyor gibi yorumlara da izin vermiyoruz. Lakin X doktor operasyonu yaptı ama ben beğenmiyorum deme hakkına sahip herkes. Bir diğer konu da bu şartlar dışında yorumlarında çelişki olan (örnek italyadan merhaba diyip IP adresi Türkiye çıkanların veya söylediklerini ispat edemeyenlerin de yorumları siliniyor. Zira bir doktoru övmek ne kadar kolaysa x doktorun asistanı Y doktoru kötülerken bu taktiği uyguluyor. Bu durumda hastaya doktoruna ulaştın mı diye soruyoruz cevap yok ise fotoğraf ekleyip söylediğini ispat edememiş ise maalesef müdahale etmek durumundayız. Yani bu doktora ameliyat oldum sonuç çok kötü demek yetersiz. Doktora yeniden gitmiş mi ? yeniden gitmedi ise neden gelip yazıyor yok doktora gidip şikayetini dile getirmiş ise etik kurallar içinde memnuniyetsizliğini yazabilir.
Yani özetle çok balık sırtı bir olay....