Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doktorum çok ilgisiz ve bana istemedigim bir burun yaptı düşürmek için bir yol arıyorum bu yüzden buraya yazdım sizin doktor tavsiyeleriniz varsa lütfen benimle paylaşın
doktorum çok ilgisiz ve bana istemedigim bir burun yaptı düşürmek için bir yol arıyorum bu yüzden buraya yazdım sizin doktor tavsiyeleriniz varsa lütfen benimle paylaşın
İşte o dediklerim harici bir yöntemi yok diye biliyorum. Bir de bütün doktorların tekniği farklı ya. Benim doktorum belki burun ucunu ona göre dayanıklı yapmıştır, o yüzden ittirebilirsin demiştir. O yüzden kendi doktorumun dediğini size tavsiye edemiyorum. Bence ameliyatınızı yapan kişiden başka bir doktora gidin burnunuzu göstermek için.
Düşmemiş,oturmuştur. Burnun zaten öyle yapılmıştır... odem indikçe gerçek şekli ortaya çıkmıştır. Burun ucu düşmesi bir deforme neticede. Ne güzel,istediğin gibi olduysa
Bence yanlışınız var. Tamam burun ucu düşmesi terimi belki yanlış olabilir de herkesin neyden bahsettiğini biliyoruz. Doktorlar bile söylüyor ilk başta kalkık oluyor sonra iniyor diye ve ona göre pay bırakıyorlar. Ucunun inmesinin sebebi de ameliyat sırasında bizim kendi bağ dokularımızı fibröz dokularımızı yani burnumuzun destek dokusunu ameliyatta ilk kesiyorlar sonra tekrar dikiyorlar. İlk baştaki güçlü destek dokusu bu sefer biraz hasarlı oluyo ve tekrardan güçlü bir hal alana kadar ve tekrar oluşana kadar biraz aşağı iniyor ucu. En azından bir doktor böyle anlatmıştı