Burun eğriliği için kbbmi plastik cerrahmı tercih edilmeli?

adigegms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
232
52
13
43
Arkadaşlar kaç zamandır araştırmaktan bıktım artık deneyimleri düşünceleri olanlar lütfen paylaşırmısınız burun eğriliğinde kbbmi yoksa plastik cerrahmı seçmeliyim? Doktor öneriniz varmı? Çok yoruldum artık

Aklımda var tabi birkaç kişi ama aklım çok karışık kararsız kaldım herhalde olamıycam bu kafa karışıklığıyla sorunda şu ki nefes almakta zorluk çekiyorum zaman zaman artıyor durum.

Merhaba,aynı konudan muzdaribiz..Plastik cerrah araştırmaya karar verdim ben de..Kbb doktoruna güvenemiyorum sanki..Plastik cerrahlar solunum sorunlarını da hallediyor.

Arkadaşlar bu konu için geçenlerde konu açtım ameliyat sürecimi de anlatacağım orada uzun uzun başlangıç yaptım sizlere yardımcı olabilirim bu süreçte yazdıklarımla muhtemelen. Dilerseniz oradan okuyabilirsiniz M Macchiato adigegms

hangi konu acaba başlığı nedir
Merhaba,aynı konudan muzdaribiz..Plastik cerrah araştırmaya karar verdim ben de..Kbb doktoruna güvenemiyorum sanki..Plastik cerrahlar solunum sorunlarını da hallediyor.
banada kbbciler nefes yolu deneyimleri daha fazla dedilerKafam karıştı bende aynı plastik mi kbb mi bilmiyorum

Burun estetiği öncesi-sonrası yaşadıklarım konunun adı buradan yardımcı olabilirim sorularınıza

Bunun kbb veya plastik cerrah ile bi alakası yok. Kbb ye olupta nefes alamayanda var, plastik cerraha olup nefes alamayanda var.. Hatta ve hatta aynı doktora olup nefes alan ve alamayan hastalar da var cok ilginc ama var yani.. Öyle doktorları zaten direk ele.

Merhaba ben d nefes problemi + estetik ameliyat geçirdim aynı anda. 2 doktor girdi ameliyata kbb ci ve estetik cerrah.ameliyatim çok yeni olduğu için hala rahat nefes alamıyorum..azck alıyorum:)

Eskiden kbbciler yapıyordu ama günümüzde plastik cerrahlar da bu ameliyatlara (nefes alamama) giriyor. Seçim sizin biri ötekinden iyidir demek doğru olmaz. İçinize sinen ve güvendiğiniz birine ameliyat olmalısınız. Hem plastik cerrah hem kbbcinin girdiği ameliyatlar var.

off aynı dertten ben de muzdaribim kbbci nefes almamın sıkıntılı olduğunu söylüyor, sen kendin herkes senin kadar nefes alıyor zannediyorsun o yüzden normalmiş gibi hissediyorsun diyor. ben plastik cerrahların yaptıkları burunları genel olarak daha başarılı buluyorum ve en başarılı bulduklarımdan birine muayene oldum bana o egriliği düzeltmenin sana katacağı yüzde beş bi iyileşme olur dedi yani bilemedim kbbcilerin hassas olduğu noktalarda plastik cerrahlar, plastikcilerin iyi olduğu noktalarda da kbbciler biraz eksik kalıyor her türlü sanırım ama nefesimi düzeltebilecek olan gene kbbci gibi, plastikcinin yaptığı düzeltecekse bile şansa öyle olacak doktor uğraştığı için değil gibi hissediyorum. velhasılı öylece kaldım kbb ye mi plastiğe mi gitsem diye yine ortada :/

Zaten okulumda başlayacak artık olamam sanırım;(zamanımda araştırmaya kalmadı hayırlısı olsun.

Merhaba arkadaşlar bu konu ile ilgili bence birde Dr. Ali Mezdeği'ni deneyin. Sonuçtan memnun kalan çok kişi gördüm. Hemde doğal bir görünüm oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…