Burun eğriliği tekrarlanması

semiramist01

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
166
24
28
35
Merhabalar
5 ay önce ameliyat oldum burun ucun eskisi gibi eğrilik oluştu doktorum 1 sene dolduğunda lokal anestezi yarım saate halletcegini söyledi sorun yok hallederim dedi
Bu şekilde olan varmı tekrarlarırmi eğrilik yine ?
Oldukça tedirginim yine aynı olursa doktorum olmaz falan dedi ama bilmiyorum

Bazen burun ameliyati sonrası yamuluyor bu sizin yanınızda alakali olabilir burun orijinalini doğru yönelmiş olabilir ya da ameliyatta yamuk yapılmış olabilir. Çok rahatsizsaniz başka bir Dr görünün neden olmuş olabilir

Merhabalar
5 ay önce ameliyat oldum burun ucun eskisi gibi eğrilik oluştu doktorum 1 sene dolduğunda lokal anestezi yarım saate halletcegini söyledi sorun yok hallederim dedi
Bu şekilde olan varmı tekrarlarırmi eğrilik yine ?
Oldukça tedirginim yine aynı olursa doktorum olmaz falan dedi ama bilmiyorum
Kapalı mı açık teknikle mi ameliyat oldunuz?

Gerçekten anlamıyorum kemik yeniden oluşmuyor tam alamıyorlar kuzenimde oldu yaşadığınız olay ben ameliyat olmadım ama ondan biliyorum 2.revizyonda hatasını düzeltti..açık ameliyatta da böyle bariz hatayı nasıl yapıyorlar anlamıyorum kaç gündür forum okuyorum inanın okuduklarımdan ameliyat günü almaktan vazgeçtim :( illaki revizyon istiyor her burun

Gerçekten anlamıyorum kemik yeniden oluşmuyor tam alamıyorlar kuzenimde oldu yaşadığınız olay ben ameliyat olmadım ama ondan biliyorum 2.revizyonda hatasını düzeltti..açık ameliyatta da böyle bariz hatayı nasıl yapıyorlar anlamıyorum kaç gündür forum okuyorum inanın okuduklarımdan ameliyat günü almaktan vazgeçtim :KK43: illaki revizyon istiyor her burun
Bende inanın bilmiyorum ama sizinkide eğrilik varsa daha çok dikkatli davranın bir şey de sorucam 2 ncı revizyonu doktorumu yaptı anesteziylemi o süreci yazarmisiniz biraz benim doktor da lokalle halledtcez dedi ama kafam karıştı

Bende inanın bilmiyorum ama sizinkide eğrilik varsa daha çok dikkatli davranın bir şey de sorucam 2 ncı revizyonu doktorumu yaptı anesteziylemi o süreci yazarmisiniz biraz benim doktor da lokalle halledtcez dedi ama kafam karıştı
Ben ameliyattan vazgeçtim zaten kuzenimin kendi doktoru yaptı çünkü neyi yapamadığını yine kendisi biliyor ameliyat şeklinde oldu yine aynı süreç

Back
X