burun estetği oldum 2 aya nışan düşünüyorum şişler hakkında fikri olan var mı kızla ?

sevimistanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
821
3
0
İstanbul
Merhabalar.. ilk okulda burnumu kırmıştım ve eğilmişti nefes praoblemi ve et oluşmaya başldı hem kırığı hem etleri aldırdım.. hiç korkulacak bi hastalık değil ve özel kuruluşlara 4 -5 milyar vermeye hiç gerek yok. Devlet hastanelerindeki plastik cerrahlar gercekten çok tecribeliler henüz 15 gün oldu ama çok şükür şeklinden memnunum şiş olmasına karşın.. estetkik oluğuda belli değil cok doğal.. Doktorum son derece işinin ehli olan bi doktor.. Gazi Hatanesinde Doçent Selahattin Özmen...
yanlız şuan şişler var fikri olan var mı kızlar ne zaman iner önerisi olan var mı ??
sizinde sorularınız varsa cevaplayabilirim..

Merhabalar.. ilk okulda burnumu kırmıştım ve eğilmişti nefes praoblemi ve et oluşmaya başldı hem kırığı hem etleri aldırdım.. hiç korkulacak bi hastalık değil ve özel kuruluşlara 4 -5 milyar vermeye hiç gerek yok. Devlet hastanelerindeki plastik cerrahlar gercekten çok tecribeliler henüz 15 gün oldu ama çok şükür şeklinden memnunum şiş olmasına karşın.. estetkik oluğuda belli değil cok doğal.. Doktorum son derece işinin ehli olan bi doktor.. Gazi Hatanesinde Doçent Selahattin Özmen...
yanlız şuan şişler var fikri olan var mı kızlar ne zaman iner önerisi olan var mı ??

benim 3 ay doldu hala şişlik var canım ama cok belli olmuor .tabı bı durum kişiden kişiye değişior

benim iki ay olacak şişlikler var ama dikkatle bakmayan anlamaz.hem eğrilik vs yoksa birazcık şişlik de kötü durmuyo.senin içinde problem olmaz bence.tebrik ediyorum bu arada

biraz şiş olur ama anlamaz ve şeklindede sorun olmaz bende tebrik edeirm takma kafana ama bol bol masaj yaparsan iyi olur ;)

ücret nekadardı peki?

Bir kaç hafta sonra gözle görülür bi farklılık olmaz ama tam şeklini alması baya uzun sürüyor.:31:

canım 1680 e oldum özel muayene ücreti 185 aldılar birde ilçalar 35 tl tuttu . ameliyattan çıkınca koruması için 40 tl de atel aldım. Hocayla konuşup 185 özel muayene ücreti verilmesede olur benim boşluğuma geldi. sonradan isteniyo ama utandığımdan isteyemedim :)

2 aya kadar hafif ödemler olur ama kimse anlamaz merak etmeyin. Burnunuzdaki şekil bozukluklarını siz farkedersiniz sadece. Mutluluklar dilerim bu arada:61:

Back
X