Burun estetiği 1 ayında güneş kızarığı (acil yardım!!)

homegrrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
50
7
36
Arkadaşlar bugün şapkamı unutma sebebi ile güneşe biraz maruz kaldım şu an burnumun üstü hafif kızarık. Problem olur mu :KK43: çok stresliyim her şeyden korumaya çalışıyoruz bazen olmuyor farkedemiyoruz. Acil bir yardım edin bana.

Hiç bir sorun olmaz burnunun üzerini sürekli nemli tut ve güneş kremini aksatma
Cenaze evindeyim güneş kremi maalesef yok yanımda. Ama sürekli nemlendirici sürüyorum pembelik vardı zaten o da toparlıyor kendini hissediyorum. Buz da tutuyorum. Doktorumun asistanı sağolsun yazdı gece. Bunları yap yarın doktor beye soralım diye inşallah yarına toparlar. Hafif ucunda kaldı pembelik.

Cenaze evindeyim güneş kremi maalesef yok yanımda. Ama sürekli nemlendirici sürüyorum pembelik vardı zaten o da toparlıyor kendini hissediyorum. Buz da tutuyorum. Doktorumun asistanı sağolsun yazdı gece. Bunları yap yarın doktor beye soralım diye inşallah yarına toparlar. Hafif ucunda kaldı pembelik.
Ne olursa olsun güneş kremsiz bir yere gitmemeliydiniz. Önemli bir durum bu.

Güneşten uzak durma sebebi dokuların ödem olmaması ve sanırım kalıcı renk değişimi olmaması için burun şeklini bozar mı ki🤔

Doktorumla görüştük hiçbir sorun olmadığını belirtti çünkü oluşan yanık değil pembelikti. O da geçti zaten bi gün sonra. Önemli bir durum biliyorum ama öyle su toplayıp kabuk attıran bi durum değildi hafif pembelikti. Asistanı da kendinizi bu kadar yıpratmanız ya da üzerinde düşünmeniz gereken bir durum değil diye belirtti. Yarın da zaten randevum var 1.5 ay kontrolü. Detaylı inceleyecekler.

Back
X