Burun estetiği 2. Hafta burnum hayvan burnu gibi

seren36472

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
13
-1
1
18
Burun estetiğimin 15. Günündeyim bugün sargılarımı yeniden yapmak için çıkardım ve önden görünüşü çok moralimi bozdu burnumun ucu çok garip ağlamak istiyorum ağlayamıyprum ben inat ettim olma

Son düzenleme:
Burun estetiğimin 15. Günündeyim bugün sargılarımı yeniden yapmak için çıkardım ve önden görünüşü çok moralimi bozdu burnumun ucu çok garip ağlamak istiyorum ağlayamıyprum ben inat ettim olmak için çok mutsuzumEki Görüntüle 3622360
Henüz 15 gün, ödemli.
Bu hali bile bence yüzünüzde absürt durmuyor. Kalkık olması yakışmış.
Ne yazık ki bu kalkıklıkta kalmayacak ama (yer çekimi)
Sizin için avantaj bu durum merak etmeyin.
Kalkıklığından dolayı değil de gözünüz alışmadığı için garip geliyor size.
Ben çok beğendim

Burun estetiğimin 15. Günündeyim bugün sargılarımı yeniden yapmak için çıkardım ve önden görünüşü çok moralimi bozdu burnumun ucu çok garip ağlamak istiyorum ağlayamıyprum ben inat ettim olmak için çok mutsuzumEki Görüntüle 3622360
Bence burnunuz güzel olmuö ucu küçülecek biraz daha düşecek iyi duruyor şuanda

Aynı durumu yaşayan varmı burnumun sağ ucu daha sert ve kalkık sol ucu daha yumuşak ve düşük Nolur yardım edin yaşayan geçiren varmı o kadar psikolojim bozuldu ki doktorum ameliyat sonrası dokuda skar olmuş olabilir diyor geçer diyo ama ben geçecek mi sanmıyorum

Eklentiler

• IMG_4928.webp
    IMG_4928.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_4929.webp
    IMG_4929.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_4916.webp
    IMG_4916.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_4915.webp
    IMG_4915.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 52
Kaçıncı aydasınız burnunuz güzel duruyor bence benimde ilk zamanlar sağdan bakınca burnum daha uzun duruyordu soldan bakınca daha kısa duruyordu yanak burun ucu meseafesi sonra düzeldi ama sol tarafımda hafif bir şişlik var bence hala ama göze çarpmıyor sizinde bence göze çarpan bir şey yok bir dahaki aylarda ya kaybalur ya da cok hafif kalır

Kaçıncı aydasınız burnunuz güzel duruyor bence benimde ilk zamanlar sağdan bakınca burnum daha uzun duruyordu soldan bakınca daha kısa duruyordu yanak burun ucu meseafesi sonra düzeldi ama sol tarafımda hafif bir şişlik var bence hala ama göze çarpmıyor sizinde bence göze çarpan bir şey yok bir dahaki aylarda ya kaybalur ya da cok hafif kalır
1,5 ay oldu sizin kaç ay oldu aynı benim gibi mi sizinde ya bazen diyorum erken daha geçer bazen çok kötü hissediyorum bütün hayat enerjim gidiyor ağlamamak için zor tutuyorum ilk haftalarda böyle değildi 1.ayda farkettim ya sonradan daha kötü olursa diye korkuyorum sağ tarafta daha fazla kıkırdak varsa ondan mı acaba diye

Sertmiydi bi tarafı diğer tarafa göre burun ucunun bu durum sizde de asimetri yaratmışmıydı
Benim de sizin dediğiniz gibiydi zamanla yumuşuyor o sert kısım ama değişmiyor düşükse düşük kalıyor fazla değişim beklemeyin. Zamanla daha da düşecek hatta. Ben dolgu yaptırırım diye düşünüyorum artık

Benim de sizin dediğiniz gibiydi zamanla yumuşuyor o sert kısım ama değişmiyor düşükse düşük kalıyor fazla değişim beklemeyin. Zamanla daha da düşecek hatta. Ben dolgu yaptırırım diye düşünüyorum artık
Sürekli dolgu mu yaptırıcaz bide sizin kaç ay oldu asimetri yapıyormuydu bu durum sizde o yüksek taraf düşer mi yani bi nebzede olsa valla o kadar üzülüyorum ki hiç bir şeye hevesim kalmadı

Sürekli dolgu mu yaptırıcaz bide sizin kaç ay oldu asimetri yapıyormuydu bu durum sizde o yüksek taraf düşer mi yani bi nebzede olsa valla o kadar üzülüyorum ki hiç bir şeye hevesim kalmadı
Benim 3 sene oldu kalın deriliyim ancak yumuşadı ama hiç değişmedi o asimetrik durum. Düşükse o kısım düşüktür. Revizyon olmak isterdim ama daha da bozulur diye cesaret edemiyorum geçici çözümler arayışındayım maalesrf

Benim 3 sene oldu kalın deriliyim ancak yumuşadı ama hiç değişmedi o asimetrik durum. Düşükse o kısım düşüktür. Revizyon olmak isterdim ama daha da bozulur diye cesaret edemiyorum geçici çözümler arayışındayım maalesrf
Doktorum da iyi bir doktor aslında ama neden böyle oldu bende anlamıyorum gerçekten bu nasıl bi şanstır ya doktor doku skarı yani doku yarası olabilir dedi doku yarasıda orası iyileşmeye çalışırken fazla sıvı üretip sertliğe sahip oluyor muş bende burun deliği eşitleyici kullanıp oraya biraz baskı uygulamasını sağlıyorum ama faydası olur mu bilmiyorum sürekli aynaya bakıyorım 7/24 önceki burnum acayip kötüydü ama o zamanlar umutluydum çünkü ameliyat olurum her şey biter sandığım için

İu anki güncel halini burdan veya özelden iletebilirmisiniz acaba

Back
X