- 14 Aralık 2019
- 39
- 23
- 38
- Konu Sahibi minamina88
-
Selam Kızlar, bugün burnum tam 7 aylık oldu1. size sorayım dedim nasıl olmuş diye, 2.de benim gibi fazla kafaya takanlara söyliyim şekli çok değişiyor, kusurlar yavaş yavaş gidiyor, yani ilk aylarda boşuna panik yapmayın benim gibi☺
teşekkür ederimGeçmiş olsun çok güzel olmuş. 3. aydan sonra değişim olur mu sizce
çok teşekkür ederim, doktorum Koray Kır.. bende çok memnun kaldım, inş böylede kalırDoktorunuz kimdi? Çok başarılı olmuş, sağlıklı günler dilerim
çok teşekkür ederim.. Koray Kır doktorumDoktorunuz kimdi? Çok başarılı olmuş, sağlıklı günler dilerim
teşekkür ederim, Koray Kır doktorum, tavsiye ederimÇok güzel maşallah. Kime oldunuz? Bir de öncesi nasıldı?
Çooook güzel olmuş, bu ismi yeni duydum.Selam Kızlar, bugün burnum tam 7 aylık oldu1. size sorayım dedim nasıl olmuş diye, 2.de benim gibi fazla kafaya takanlara söyliyim şekli çok değişiyor, kusurlar yavaş yavaş gidiyor, yani ilk aylarda boşuna panik yapmayın benim gibi☺
Selam Kızlar, bugün burnum tam 7 aylık oldu1. size sorayım dedim nasıl olmuş diye, 2.de benim gibi fazla kafaya takanlara söyliyim şekli çok değişiyor, kusurlar yavaş yavaş gidiyor, yani ilk aylarda boşuna panik yapmayın benim gibi
benim 5.aydan sonra iyice oturmaya başladı, baya inceldi.. ama tabi hala şişlik var yinede.. devam ediyor yani incelme..çok güzel olmuş güle güle kulllan inşallah canımmm
benim de sana sormak istediğim; burun iki göz arası incelme ne zaman kadar devam ediyor? ve burun kenarları ne zamana kadar inceliyor
6. aydan sonra duruyor mu? yoksa incelme devam ediyor mu burunda
Burnunuz çok güzel olmuş. Öncesi nasıldı acaba.Benim 1 yıl oldu ama hiç iyi olmadı.benim 5.aydan sonra iyice oturmaya başladı, baya inceldi.. ama tabi hala şişlik var yinede.. devam ediyor yani incelme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?