Burun estetiği 8. gün (resimli)

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
103
29
Arkadaşlar erkek kardesim ameliyat oldu kemik egriligi sorunu vardı aynı zamanda estetikte oldu. Sizce nasıl olmuş,8. Gün ve bandajlar,tampon yeni cikti. Öncesi sonrası fotoğrafini koyduk.

Çok güzel olmuş. Benim bugün 7. Günüm ama durum berbat. Fare gibiyim. Ama daha tamponlar ve alçı duruyor.
Ve bir şey sormak istiyorum. Kardeşinin burnunun ucunda üst kısımda tampona yapışan yikirdak ya da kemik gibi bir şey oldu mu?

Çok güzel olmuş. Benim bugün 7. Günüm ama durum berbat. Fare gibiyim. Ama daha tamponlar ve alçı duruyor.
Ve bir şey sormak istiyorum. Kardeşinin burnunun ucunda üst kısımda tampona yapışan yikirdak ya da kemik gibi bir şey oldu mu?
Hele Bi durun bismillah :) ben zombi gibiydim yedinci günde

Teşekkür ederizz . Tamponlar ve alçı çıkınca düzelir canım için ferah olsun. Onda öyle birşey yokmuş hani bence alçı flm çıksin ozaman bakarsın cunku ödem olabilir o

Teşekkür ederizz . Tamponlar ve alçı çıkınca düzelir canım için ferah olsun. Onda öyle birşey yokmuş hani bence alçı flm çıksin ozaman bakarsın cunku ödem olabilir o
Hiç umudum yok. Ben estetik istemedim ama kendi kendine yapmaya çalışmış ama becerememiş gibi. Yarın tamponlarim çıkıcak bakicaz artik

Hiç umudum yok. Ben estetik istemedim ama kendi kendine yapmaya çalışmış ama becerememiş gibi. Yarın tamponlarim çıkıcak bakicaz artik
Tampon varken öyle duruyor. Kardesiminkide öyleydi. Fotoğraf ekledim. Bu 2. Günden . Tampon vs. Çıkınca indi biraz. Zamanla daha da iniyormus zaren

Eklentiler

• IMG_20180503_224419.webp
    IMG_20180503_224419.webp
    7 KB · Görüntüleme: 355
Yaaa !!!Çok mutlu oldum şu an. Benim ki daha geri de ama yine de umut oldu. Çok teşekkürler çok.
Ne demek :)) İner canım insallah,o yükseklik kalmiyorr Bende merak ettim bakalım nasıl olcak yarın bana fotoğraf yollayabilir misin :))

Back
X