Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyatı için yatma süresi var mıdır? Ne kadar sürede iyileşir :/ Ben Şişli civarında oturuyorum. Kime gitmek görünmek lazım? tavsiyeleri olan var mı :)
Etiler'de Nazmi Bayçın var. Ben de meme büyütme için gitmiştim görüşmeye. Rahat güzel bir yer ve insanı rahat hissettiriyorlar. Burun konusunda bilmiyorum ama sayfasına burdan bak istersen. Foto fln bulabilirsin www.facebook.com/avrupaestetik
Ön bir görüşme için randevu aldım bilee sonunda yeni burnuma kavuşuyorum inş. Teşekkürler tavsiyen için. çok ilgili bir doktor. Görüşmeden sonra tekrar yazarım :) iyi akşamlarr
Ön bir görüşme için randevu aldım bilee sonunda yeni burnuma kavuşuyorum inş. Teşekkürler tavsiyen için. çok ilgili bir doktor. Görüşmeden sonra tekrar yazarım :) iyi akşamlarr
hayırlı olsun :) ben de göğüs için gitçem en uygun zamanımda :)) Nazmi bey çok ilgili gerçekten. geçmiş olsun şimdiden. iyi akşamlaaar :) detayları bekliyoruz