Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası Darbe Almak

Arkadaşlar burnunuzaa darbe aldıysanız en kısa zamanda doktorunuzun yanına gidin kontrol etsin. Hıç birimiz doktor değiliz. Ben 4 temmuzda ameliyat oldum 6 temmuzda giyinirken elimi burnuma çarptım drum (Haldun Kamburoğlu-Hacettepe) bir şey olacağını zannetmiyorum ama bakalım yine de dedi. Bu konuda buradan kimse size yardımcı olamaz Allah korusun bir şey olmuşsa doktorunuz müdahele eder hemen ilk zamanlarda elle tekrar düzeltme gibi şeyler yapabiliyorlar diye okumuştum bir drun yazısında.

Merhaba kızlar,

Burun amelyatı sonrası hiç burnuna darbe alan oldu mu? Buradan baktığım kadarıyla çocugunun eli, kolu, yada arkdaşının eli vs. çarpan olmuş bişey olmamış. Benım ameliya olalı 6 ay oldu, çok güzel sakındım bugune kadar. Zaten benı bu amelyat acayıp etkıledi.

Gel görki bugun sol elim dudagımda, bilgisayara bakıyorudm. Hain arı pencerende içeri girdi, kulagımın yanında vızzıldama sesıyle panık oldum, sol elimi azğıma vurdum burnuma vurdummu hatırlamıyorum, parmagımıda burnuma vurdum sanırım. Arıyı kovarken ile panık oldum. Sonra herşey geçince amelyat oldugum darbe konusu aklıma geldi, ağladım resmen lavaboya gidip :KK43:( ya bişey oluysa dıye. Doktorum yurtdışındaymış 2 hafta sonra ulaşabilcem kendisine..

Burnuna darbe alan oldumu böyle, yada bu darbe bişi yaparmı? off yardım edin kızlar :KK43:
Geçmiş olsun :KK43:( İşl. bir şey olmamıştır...

bende ameliyatın 12.günündeyim ve bugün çok hızlı yada acı verici olmasa da yeğenimin eli çarptı çok korkuyorum yamulma olur mu

Bende beşinci günümdeyüm ablam çarptı, bende korkuyorum bilmiyorum buraya bakıyomusunuzdur bakıyosanız bir şey oldu mu sonuç ne diyebilir misiniz

kanama vb olmadı fakat doktorum dikişler kopmuş olabilir diye yazınca çok çok korktum. akşam yemeği bile yiyemedim. gözlerim dolu dolu...
Dikisler kopmus mu peki ne oldu acaba ben de aşağıdan yukarıya dogru burnuma bi darbe aldim 35.günde:( doktorum baska sehirde olduğu icin gidemiyorum

21.günüm falandı sanırım, gece yatakta telefona bakarken telefon düştü burnuma, tam üst kısmına.. orada da ödemler var bastirinca da acıyor zaten. Canım yandı tabi, baya içim gitti acaba birsey oldu mu diye.. uyuyana kadar dua ettim korkudan :)) aglicaktim ya bişey olduysa diye.. benimde doktorum başka şehirde. Öyle kontrole de gidemiyorum. Sonra düşündüm ki, tamponlar cikarken, alçıyı cikartirlarken öyle pekte nazik davranmadilar :) doktor da alcisiz ilk kontrolde burnun odemli üst kısmına bastirip masaj yapmıştı canım yanmisti hatta engel olmaya çalıştım elini kolunu tutup :D eve gittiğimde içerken mavi iplik düştü hatta.. biz dokunmaya korkarken doktor ne yapması gerektiğini bildiği için rahat rahat bastirabiliyor birsey olmuyor,tabiki alinan darbeyede bağlı birsey ancak yinede kontrole gidemedigim ve cok ciddi bir darbe olmadığı için kendimi bu şekilde düşünerek rahatlattim.. :KK48:

20 gun oldu hala 2 yastik ve boyunlukla yatiyorum. Uyku esnasinda saga sola cok donerim. Boyun yastigi onluyor. Bazen yuzukoyun bile uyanabiliyorum :))

Back
X