BURUN ESTETİĞİ . BURUN UCU ESTETİĞİ OZAN BALIK

sibelkrkc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
2
0
1
32
Merhabalar
Benim burnum daha önce işlem görmüş bir burun, burun ucum düşük olduğu için hiç sevmiyorum. Tekrar ameliyat olmaya karar verdim ve bu kez sonuçtan pişman olmak istemiyorum. Doktor arayışındayım Ozan BALIK hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim. Ozan balık doğru seçim mi ameliyat olan var ise lütfennnn cevap yazsın benim için fikirleriniz çok önemli...

Merhabalar
Benim burnum daha önce işlem görmüş bir burun, burun ucum düşük olduğu için hiç sevmiyorum. Tekrar ameliyat olmaya karar verdim ve bu kez sonuçtan pişman olmak istemiyorum. Doktor arayışındayım Ozan BALIK hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim. Ozan balık doğru seçim mi ameliyat olan var ise lütfennnn cevap yazsın benim için fikirleriniz çok önemli...
Benim bir tanıdığım oldu OZAN Balık a memnun değildi nefes alma sorunu vardı ve ucu çok şişti. Ben koç üniversitesi hastanesinde İlker Koçak a ameliyat oldum 2 ay oldu çok memnunum, tavsiye ederim, muayenesi ücretsiz istersen git bir görüş

Merhabalar
Merhaba ,

ikinci kez ameliyat olmak bu süreçte sıkıntı çıkartabilir ,bu yüzden iyi düşün derim ,işin uzmanına gitmelisin bence ,sana önerebileceğim tek isim Prof Dr Selçuk inanlı dır kendisi hem Profesör hemde revize burun estetiği konusunda bir çok çok hastası varmış duyduğuma göre

Back
X