Burun estetiği burun ucu sorunu

aysegul0635

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
17
1
1
23
Arkadaşlar aranızda yaşayan var mı çünkü kafayı yemek üzereyim artık psikolojim kaldırmıyor sürekliğ ağlıyorum yüzüm hep asık ameliyat olalı 47 gün oldu ama burun ucumun sağ tarafı daha sert ve yüksek kalkık duruyor ama burun ucu sol tarafım daha yumuşak ve düşük duruyor alttan bakınca burun deliklerim eşit ama buna rağmen bu durumdan dolayı önden eşit değil gibi duruyor sanki ödem gibi değil sağ tarafta kıkırdak daha fazlq gibi solda daha az doktor kontrolda doku skarı olmuş olabilir çökük olan kısım içinde ödemlidir dedi aslında doktorum izmirde iyi bir doktor ama ben neden böyle oldum bilmiyorum sizce kıkırdak eksikliğimi var yoksa o sert kısım yumuşar mı

Eklentiler

• IMG_4916.webp
    IMG_4916.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_4915.webp
    IMG_4915.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_4930.webp
    IMG_4930.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_4928.webp
    IMG_4928.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 41
Yaptıralı ne kadar oldu canım yeni galiba minicik kalıyor şuan ödemli sanırım
Yaptıralı 1,5 ay oldu evet ödem var ama neden sağ burun ucum sertken sol burun ucum yumuşak bu durum da burun deliğimin birini daha yukarda birini daha düşük gösteriyor ama alttan bakınca burun deliklerim eşit kafayı yicem ya

Merhabalar bende daha bir ay olmadı yaptiralı, aynı şeyleri yaşıyorum.Ödemler cekildikce sag tarafı sert ve dışarıdan da belirgin şekilde bence kıkırdak oluşmaya başladı .Sol taraf yumuşak ,sanki orada yokmuş gibi .Doktor tatilde olduğu için kontrolede gidemiyorum .Moralim çok bozuldu .Biri normal bu süreç dese rahatlayacagim

Merhabalar bende daha bir ay olmadı yaptiralı, aynı şeyleri yaşıyorum.Ödemler cekildikce sag tarafı sert ve dışarıdan da belirgin şekilde bence kıkırdak oluşmaya başladı .Sol taraf yumuşak ,sanki orada yokmuş gibi .Doktor tatilde olduğu için kontrolede gidemiyorum .Moralim çok bozuldu .Biri normal bu süreç dese rahatlayacagim
Aynı şeyi yaşıyoruz galiba o sertlik seninde burun deliklerinde birinin daha yukarda görünmesini sağlıyormu ama alttan eşit duruyor delikler bende

Sizin fotograflarinizdaki gibi durmuyor .O sert olan kısım burnumun uç kısmına baskı yapıp önceden acıtıyor gibi .Ben mi psikolojik olarak düşünüyorum diye de sorguluyorum kendimi.Gece yatarken burun içine aparatı muhakkak takıyorum ben

Sizin fotograflarinizdaki gibi durmuyor .O sert olan kısım burnumun uç kısmına baskı yapıp önceden acıtıyor gibi .Ben mi psikolojik olarak düşünüyorum diye de sorguluyorum kendimi.Gece yatarken burun içine aparatı muhakkak takıyorum ben
Bendr takıyorum aparat ama bu bi kıkırdaksa ney faydası olur bilmiyorum kaç ay oldu sizin görsel atabilirmisiniz

Özelden atmaya çalıştım size ama gelmedi .Sistemde sıkıntı var.Sistem gelince atacağım size

O gördüğünüz kısım taş gibi sert ve onun burun ucunun üstünde de boynuz gibi hafif çıkıntı var

Eklentiler

• 1000142621.webp
    1000142621.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 11
Fotograflar maalesef çekim yaparken güzelleştiriyor net belli olmuyor ama bariz boynuz göruntusu var .Başka bir konuda gördüm .Arkadaşın tam orta noktasında benim gibi boynuz gibi çıkmış .Revizyon olmuş .

Back
X