Benim böyleydi videoydu benim ben kendim videodan kırptım sanırım artık geçmese bile kabullenmemiz gerekiyor çnkü yapılcak bir şey yok bu ameliyat anladığım kadarıyla birazda şans işi ve bazen bakıyorum da çoğu burun kusursuz değil hepsi öyle yani bizdeki bu rahatssız olduğum şeyler geçmese bile zamanla azalacaktır sene geçtikçe burun iyice bütünleşecektir diye düşünüyorum ben artık öyle çok takmamaya başladım ilk başta çok takıyodum şimdiki gayem sadece darbe yememek kötü yapmamak sadece sende darbelerden koru yeter daha kötü dönülmez şeyler gelmesin başımıza eğer çok rahatsız olursaj yine bir sene sonra en kötü sadece burun ucum için revizyon olurum diye düşünüyorum ki bildiğim kadarıyla burun ucu galiba kemik kısmına göre şekillendirilmesi daha zor olan kısım o yüzden illaki herkeste bi kusur oluyor ablamda estetikli 5 senelik o bu zamana kadar onda farketmediğim kusurları yeni farkettim çünkü o şekilde bakmamıştım şimdi acaba onunda burnunda kusurlu kısım varmı diye bakınca farkettim demem ki kimse bize o şekilde bakmadığı için görmeyecek sana bunları o yüzden takma olurmu çünkü bende çok kafaya taktım psikolojim bozuldu bende bide tek düzen simetri hastalığı var ve biraz kaygı bozukluğum var beni düşün yani nasıl atlattım