Burun Estetiği Doktor Seçimi

Makarnasurat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1
0
1
33
İyi günler son günlerde burnumdaki nefes darlığı ve çocukken geçirdiğim kaza sonucu oluşan kırıktan dolayı olan yamukluğu gibi sıkıntıları düzeltebilecek doktor arayışındayım.. Bulduğum bazı doktorlar var ama daha önce aranızda ameliyat olan var ise de bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum
Bulduğum bazı doktorlar
Güncel Öztürk
Gürkan Kayabaşoğlu
Mehmet Doğru
Selçuk İnanlı
Bahadır Baykal

Bahadır Baykal'a 6 yıl önce ameliyat oldum. Ameliyattan bir süre sonra burun sırtımın tam ortasında çökme oldu. Bahadır Bey'e gidip burnumu gösterdim, "yoo bence sorun yok" dedi dalga geçer gibi. Çok bariz bir çökme vardı ama. Ben çökme olduğu konusunda diretince oraya dolgu yapabiliriz ama o da geçici olur 6 ay sonra eski haline döner dedi. Şimdi ne zaman bir kbb doktoruna gitsem burnuma acıyorlar resmen. İçinde de deviasyon var. Dışı zaten harabe. Benim pişmanlığımı yaşamanızı istemem bu yüzden yazıyorum kesinlikle işinin ehli bir doktor değil.

Gürkan
İyi günler son günlerde burnumdaki nefes darlığı ve çocukken geçirdiğim kaza sonucu oluşan kırıktan dolayı olan yamukluğu gibi sıkıntıları düzeltebilecek doktor arayışındayım.. Bulduğum bazı doktorlar var ama daha önce aranızda ameliyat olan var ise de bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum
Bulduğum bazı doktorlar
Güncel Öztürk
Gürkan Kayabaşoğlu
Mehmet Doğru
Selçuk İnanlı
Bahadır Baykal
Bulduğum bazı doktorlar
Güncel Öztürk
Gürkan Kayabaşoğlu
Mehmet Doğru
Selçuk İnanlı
Bahadır Baykal

Merhaba,şimdiden bu süreçte Allah yardımcınız olsun iyi ve dürüst bir doktora denk gelirsiniz inşallah.seçeneklerinizin arasından Gürkan kayabaşoğlunuda elemenizi tavsiye ederim kendisi bana pek de iyi tecrübeler yaşatmadı uzak durun derim.

Back
X