Burun estetiği efe şimşekcan

Yaptırmadım ama sakın hiç bir doktorun Instagram fotolarına yada yapılan yorumlara aldanmayin direk yaptığı burunlari görün derim. Ben doktorumu Intetten araştırdim bı tane olumsuz yorum yok ama benim burnumu rezil etti. Sonra farkettim ki insanlar daha 1. Ayında burnum sole iyi bole iyi diye övüyor 3. Ayda burun çöküyor. Yorum bakarken 1. 2 yıllık burun yorumlarını dikkate alın. Ben yandım siz yanmayın🥰

Yaptırmadım ama sakın hiç bir doktorun Instagram fotolarına yada yapılan yorumlara aldanmayin direk yaptığı burunlari görün derim. Ben doktorumu Intetten araştırdim bı tane olumsuz yorum yok ama benim burnumu rezil etti. Sonra farkettim ki insanlar daha 1. Ayında burnum sole iyi bole iyi diye övüyor 3. Ayda burun çöküyor. Yorum bakarken 1. 2 yıllık burun yorumlarını dikkate alın. Ben yandım siz yanmayın🥰Te

Yaptırmadım ama sakın hiç bir doktorun Instagram fotolarına yada yapılan yorumlara aldanmayin direk yaptığı burunlari görün derim. Ben doktorumu Intetten araştırdim bı tane olumsuz yorum yok ama benim burnumu rezil etti. Sonra farkettim ki insanlar daha 1. Ayında burnum sole iyi bole iyi diye övüyor 3. Ayda burun çöküyor. Yorum bakarken 1. 2 yıllık burun yorumlarını dikkate alın. Ben yandım siz yanmayın🥰
Bacım sen de yeni yaptırmadın mı sakin ol. Belli olmaz daha

Teşekkür ederim. Bizim sorun kimseyi bulamamak işte post falan paylaşmamış hiç ahsh
Yaptırmış tanıdığın birileri varsa ya da doktoru tanıyan bilen varsa onların referansıyla gitmek lazım yoksa internette herkes mükemmel. Geçen kadının biri Esra Erol’a çıkmış tiktok fenomeniymiş 50 Li yaşlarda internetteki videolarını gösteriyorlar sanki 20 yaşında hokka gibi burun bebek gibi cilt. Gerçeğiyle alakası yok. Yani filtre fotoşop derken başka bişeye dönüştürme potansiyeli var

Efe Bey galiba 25 Aralık Devlet Hastane'sinde. Şu an orada burun estetiği yapıyor mu bir bilgi alabildiniz mi?

Back
X