Merhaba, yılladır burun estetiği olmak istiyorum. Fakat vücudum biraz hassas, yaralar çabuk iyileşmiyor, çabuk mikrop kapıyor bu sebeple ailem korkuyor, istemiyor onları ikna edemiyorum fakat ameliyat olduğumda bunların olumsuz etkisini görür müyüm?
Bir de fotolar ekledim, ameliyat için çok işlem gerekir mi, sadece burun kanatlarına mı müdahale edilir?
Burun kanatlarınız geniş ve burun ucunuz düşük burnunuzda biraz küçülmeli :) sağlık sorununuz ve hassasiyetiniz ne derece bilemiyorum bir şey diyemem ama enfeksiyon riski çok az diye biliyorum burun ameliyatında
Merhaba, yılladır burun estetiği olmak istiyorum. Fakat vücudum biraz hassas, yaralar çabuk iyileşmiyor, çabuk mikrop kapıyor bu sebeple ailem korkuyor, istemiyor onları ikna edemiyorum fakat ameliyat olduğumda bunların olumsuz etkisini görür müyüm?
Bir de fotolar ekledim, ameliyat için çok işlem gerekir mi, sadece burun kanatlarına mı müdahale edilir?
buna en iyi yanıtı bi uzman vericektir tabiki ama sağlıklı bi operasyon geçirince öyle riskler silikleşiyo hemen. benim şekliyle ve nefes alıp vermemle ilgili ciddi sorunum vardı ama hiç korktuğum derecede şişlik falan olmalı. iyileşmeye başladı hemen