Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bana yamuk gelıyor sanki sola dogru dönük ödemden mi öyle gelıyorMerhabalar burnunuz yamuk değil çok da güzel olmuş boşuna evham yapmayin
Bende denicemBu arada burnunun yamuk olup olmadığını anlamak için bi arkadaşımın tavsiyesi. tam tepeden gelen bi ışık altında durup karşıdan fotoğrafı çekmen gerekiyor. Yukarıdan gelen ışık burnun tepe noktalarında aşağıda paylaştığım gibi iki çizgi şeklinde iner. Eğer çizgiler düz iniyorsa korkma yamuk değil ödem var. Ben de böyle denemiştim. Aslında bu şekilde burun kemiğinin genişliğini de anlamış oluyoruz.
Bu ameliyat fotoğrafım burda da bişeyşık bar gibiBana da yamuk gibi gorundu ama bir tarafta odem fazla olabilir, yepyeni bir burunda bunu anlamak zordur diye dusunuyorum
Burda da var gibi bişeyBu arada burnunun yamuk olup olmadığını anlamak için bi arkadaşımın tavsiyesi. tam tepeden gelen bi ışık altında durup karşıdan fotoğrafı çekmen gerekiyor. Yukarıdan gelen ışık burnun tepe noktalarında aşağıda paylaştığım gibi iki çizgi şeklinde iner. Eğer çizgiler düz iniyorsa korkma yamuk değil ödem var. Ben de böyle denemiştim. Aslında bu şekilde burun kemiğinin genişliğini de anlamış oluyoruz.
Sizi üzmek istemem ama ameliyat fotoğraflarınızda yamukluk görüyorum ben de
Doktorunuzla bir konuşun derim
Doktorum ödem diyorDoktorunuzla bir konuşun derim
Herkes yanuk dıyorÖdem var yamuk değil. Boşuna evham yapmayın