Burun estetiği genclestiriyor mu?

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.409
3.863
83
Günaydın hanimlar. Çevremde ve izlediğim videolarda dikkatimi çeken bir şey var. Burun estetiği olan hemen herkes, birkaç yaş genclesiyormus gibi geliyor gözüme. Bana mı öyle geliyor yoksa gerçek mi? Niye böyle düşünüyorum?

Bu videoyu dün izledim mesela. Sadece burun estetigiyle nasıl böyle bir degisim olabiliyor? Resmen, bütün yüz degismis. YouTube da sena kandil isimli biri bu.

Eklentiler

• Screenshot_20220628-082411~2.webp
    Screenshot_20220628-082411~2.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 127
  • Screenshot_20220628-082221~2.webp
    Screenshot_20220628-082221~2.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 117
Bu videoyu dün izledim mesela. Sadece burun estetigiyle nasıl böyle bir degisim olabiliyor? Resmen, bütün yüz degismis. YouTube da sena kandil isimli biri bu.
WALLA HANIM KIZIMIZ ikinci FOTODA HİÇ IŞIK YOK MAKYAJIDA AZ. ilk foto etrafı ışıklı makyajlı dudak dolgusu da var.tamamen uğraşılmış bence

WALLA HANIM KIZIMIZ ikinci FOTODA HİÇ IŞIK YOK MAKYAJIDA AZ. ilk foto etrafı ışıklı makyajlı dudak dolgusu da var.tamamen uğraşılmış bence
Yine de değişim muazzam değil mi? Burun insanın tüm ifadesini değiştirmiyor mu sizce de?

Bu da, estetikten once, ışıklı ve makyajlı hali

Eklentiler

• Screenshot_20220628-085534~3.webp
    Screenshot_20220628-085534~3.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 133
Gençleşme bence olmuyor ama bariz büyük, görsel açıdan sorunlu burunlar yapılınca insanın çehresini çok değiştiriyor olumlu anlamda.

Hayır genclestirmez, aksine dudak burun mesafesini çoğunlukla uzattığı için daha olgun gostetirir tabi doktorun iyi ayarlaması lazim. Yüz hatları güzel değilse,burun 10 kere de yapılsa o kişi güzel olmaz,burun tek başına yetmez

Burada ışık, makyaj farkı da var bunu da yabana atmayalım.
Ayrıca sanki dudak dolgusu da yapılmış gibi..
Ben makyaj yapınca bile bambaşka biri oluyorum; gençleştim resmen bu kadar mı fark eder diyorum :D

Bence gençleştirir. Fakat burun-dudak mesafeniz fazla uzun değilse. Burun normalde yaşla düştüğü için düşük burun yaşlı gösterir. Erkeklerde de daha düşüktür. Kalkınca daha genç ve feminen bir görünüm olur. Ama aynı şekilde uzun philtrum da yaşlılarda ve erkeklerde daha fazla olduğu için burun kalkınca philtrum uzar ve yaşlı ya da erkeksi gösterebilir. Çok göze batan bir görüntüyse burun estetiğinden sonra liplift olmak gerekiyor.

Burnunuz istediği kadar havaya kalksın eğer göz şekliniz aşağı doğruysa,sakaklar sarkiksa,nazobial bölge düşükse genç göstermezsiniz. Kalkik Burun ucu daha dinamik gösteriyor fakart gözlerinde çekik daha yukarıda elmacık kemiklerim daha belirgin vs olması lazım.Bazen sadece burun yetmiyor kombine 1 kaç işlem ile daha guzel ve genç gorunulebiliyor

Burnunuz istediği kadar havaya kalksın eğer göz şekliniz aşağı doğruysa,sakaklar sarkiksa,nazobial bölge düşükse genç göstermezsiniz. Kalkik Burun ucu daha dinamik gösteriyor fakart gözlerinde çekik daha yukarıda elmacık kemiklerim daha belirgin vs olması lazım.Bazen sadece burun yetmiyor kombine 1 kaç işlem ile daha guzel ve genç gorunulebiliyor
Orası öyle, zaten yaşlandıkça kafatası, yüzün kemik yapısı filan tamamen değişiyormuş, o yüzden belli bir yaştan sonra ne kadar yüz de gerdirsen, bütün yumuşak dokularına estetik de yaptırsan alttaki iskelet yalan söylemediği için yaşın ortaya çıkıyor. Bunun çaresi yok.

Ay yok, ben bu patatesten hallice burnum ile bile eskisinden daha genç duruyorum. Bir de güzel olsaydı ben de daha güzel olurdum :D Eskiden yan profilden yaşlı görünüyordum çünkü burnum yüzümü aşağı sarkmış gösteriyordu. Şimdi soldan iyiyim, sağdan biraz yaşlıyım :D

Ay yok, ben bu patatesten hallice burnum ile bile eskisinden daha genç duruyorum. Bir de güzel olsaydı ben de daha güzel olurdum :D Eskiden yan profilden yaşlı görünüyordum çünkü burnum yüzümü aşağı sarkmış gösteriyordu. Şimdi soldan iyiyim, sağdan biraz yaşlıyım :D
Ödemelerde giderse efsane olacaksın ozaman desene😀yoğun ödem altındayız nfjfjf

Ödemelerde giderse efsane olacaksın ozaman desene😀yoğun ödem altındayız nfjfjf
Ödemler hep eğrilik yapıyor. Ödemler hep baş belası. Ödemler her şey yapıyor. Her kimin ne sorunu varsa bilsin ki ödemlerdendir. Ödem, ödem, ödem, öde, öd, ö...

Ödemler hep eğrilik yapıyor. Ödemler hep baş belası. Ödemler her şey yapıyor. Her kimin ne sorunu varsa bilsin ki ödemlerdendir. Ödem, ödem, ödem, öde, öd, ö...
Yabancı bir forumda bir kızla konuştum. Burnu bu, ve 1. yılında, doktoru buna ödem demiş, düşün.

Eklentiler

• IMG_20220630_011459_912.webp
    IMG_20220630_011459_912.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 107
Ödem miymiş peki? Piercing'i güzelmiş :)
1 yıl geçmiş nasıl ödem olabilir ki? 1 yıl sonra hala ödem diyormuş adam. Revizyon olmak istemiş, doktor yok bu ödem demiş. Böyle yaşıyormuş kızcağız işte ne yapsın. Ameliyattan önceki halini de ekliyorum bak. Ne hale getirmiş.

Eklentiler

• RDT_20220630_2354427906000393296908102.webp
    RDT_20220630_2354427906000393296908102.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 85
1 yıl geçmiş nasıl ödem olabilir ki? 1 yıl sonra hala ödem diyormuş adam. Revizyon olmak istemiş, doktor yok bu ödem demiş. Böyle yaşıyormuş kızcağız işte ne yapsın. Ameliyattan önceki halini de ekliyorum bak. Ne hale getirmiş.
Demek ki yurt dışında da olsa bahaneler değişmiyor öyle mi? Ameliyat olmadan önce daha güzelmiş :(

Piercing taktiği için burnu boyle olmus bence. Ne bilim belki piercing taktın belki üstüne yattın 😬
Belki sigara içti, belki üstüne yattı, belki piercing taktı, belki güneş kremi kullanmadı. Nereden bilelim? :D

Belki sigara içti, belki üstüne yattı, belki piercing taktı, belki güneş kremi kullanmadı. Nereden bilelim? :D
Tanri miyim ben kardesim yaptim iste sen begenmiyorsun.Burun hakkında herşeyi biliyorsan bunuda bilmen lazım ödem ödem. 10 yıl sonra gitsen sende geçmeyen bir ödem var diyecek jdjdjdjdjd😬

Back
X