burun estetigi güncel öztürk

fahriye332

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
77
31
18
34
güncel öztürke burun ameliyati olan varmı instagram daki burunlar gibi burunlar yapiyormu hakikaten

Arkadasim oldu 3 hafta once, simdilik gayet memnun. Henuz odemli tabi. Ucreti 4bin euro.
Merhaba, arkadaşınız 4bin euroyu elden peşin mi verdi? Bir bilginiz var mı? Benden istenen ücret de bu ve ödemeyi nakit olarak elden vermem isteniyor. Banka transferi kabul etmiyor. Ancak, bu beni bira düşündürüyor. Sonuçta, elimde bir belgem olsun istiyorum ödemeyi yaptığıma dair ve ameliyatı kendisinin gerçekleştirdiğine dair.
Çok teşekkür ederim cevabınız içim.

Merhaba, arkadaşınız 4bin euroyu elden peşin mi verdi? Bir bilginiz var mı? Benden istenen ücret de bu ve ödemeyi nakit olarak elden vermem isteniyor. Banka transferi kabul etmiyor. Ancak, bu beni bira düşündürüyor. Sonuçta, elimde bir belgem olsun istiyorum ödemeyi yaptığıma dair ve ameliyatı kendisinin gerçekleştirdiğine dair.
Çok teşekkür ederim cevabınız içim.

merhaba, evet elden peşin vermiş ameliyattan bir gün önce. Herhangi bir belge verilmemiş ödemeye dair, fakat kendisi sormamış da. Belki istenirse veriliyordur diyor. En doğrusu asistanına sormanız olur. Ben ali murat akkuş a ameliyat oldum ve ödemeyi yaptığımda makbuz verildi bana.

Ben kendisine ameliyat oldum. Memnun değilim. İnstagramda paylaşılan fotoğraflardaki burunlarla alakası yok burnumun ve o fotoğraflar yanıltıcı bence.

Son düzenleme:
Ben güncel beye muayene oldum hatta düşünüyordum. Gerçi soğuk davrandı detay vermedi çok vakit ayırdığı söylenemez ama şimdi burnunuz nasıl yorumunuz benim için çok önemli. Fotoğraf gönderebilir misiniz?

Dilara hanım merhaba güncel öztürke ameliyat olmak istiyordum. Sonucunuzu memnuniyetinizi özelden bana bildirirseniz çok memnun olurum. Lütfen yardımcı oöun🙏

Merhaba, güncel beye ameliyat olan arkadaşlar uygun görürseniz sonucunu bana da özel mesaj olarak iletebilir misiniz acaba? Çok çok makbule geçer, çok teşekkürler.

Back
X