Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Sevgili kızlar ben 15 yaşından beri burun ameliyatı hayaliyle yatıp kalkan bir kızdım. Burnum çok olmasa da eğriydi . Ve ben mutlu değildim.
Etrafımdaki fındık burunlu kızları gördükçe depresyona giriyordum. Yaşımın gelmesini bekledim , geldi geçti ama babamı ikna edemedim.
Ta ki düne kadar.
Burnun güzel , gerek yok çok acı çekersin , şekli yamuk olur , tamponlar çıkarken çok acıtır , ağrıdan uyuyamazsın , yüzün morarır diyenlere inat.
Şu an 2.günümdeyim . Ameliyata güle oynaya girdim doktorum mükemmel bir doktor . 2 saat sürdü. Ben çıktıktan 20 dakika sonra ayıldım kendime geldim. Hemen ayaklandım. Ne burnum ağrıyor şu an ne başım ağrıyor , ne bir morluk var mükemmel bir ameliyat geçirdim.
Doktoruma yatıp kalkıp şükrediyorum.
Hiçte korktuğumuz gibi değilmiş. Dün ameliyat oldum bu sabahta tamponlarım çıktı . Çıkarken birazcık acıdı ama abartılacak gibi değil kan alınması gibi bir acı.
Şu an burnum alçıda sargılı gayet iyiyim. Birazcık görebiliyorum şeklini çok memnunum. 6 gün sonra alçım çıkacak. Yüzümde hiç morarma yok.
Allahıma şükür :16:
Ben 5 sene bekledim muradıma erdim , sorularınız varsa cevaplayabilirim. Doktorum Ankara'da M.Ruşen Kapucu. Mükemmel bir doktor işini çok iyi biliyor . Anneminde göğüs ameliyatını yapmıştı o da çok memnun.
Darısı herkesin başına inşallah. Alçıdan çıktıktan sonra 1 ay içinde resim yükleyeceğim eski-yeni hallerini.

Düşünenler varsa önerebileceğim bir doktor :3:

Kızlar burnumun son hali 45.sayfada , sevgilerrr :))

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun umarım alçın alındıktan sonrada herşey istediğin gibi olur. bende 1 senedir bekliyorum nihayet yarın ameliyat için randevu almaya gidicem ama iş ciddiye binince çok korkmaya başladım eski burnumu ararsam diye :44:

Hayırlısı olsun şimdidenn.. Eğer çok isteyerek olursan asla pişman olmazsın istemek çok önemli :ssz:

oofff çok kararsızım abartılacak bi şekilsizlik yok burnumda ööle büyükte değildir ama
nedense kafaya taktım ama ya çektiğim acı vs çok olursa
hem konu sahibi arkadaşımız bi ay sonra foto eklicem filan demiş
o kadar çok mu zaman alıyo normal yaşama dönmemiz
ben 1ay evde yatamam malesef yada burnumda bişiler varken insan içine çıkamam nasıl olacak yaa :31:

Evet yaklaşık 1 ay sürüyor şişlik çok sorun değilde o göz altındaki morluklar varya 1 ay geçmiyor.
Ben çıkıyorum burnumda alçıyla dışarıya :1:
Zaten okul tatilim var 2 ay o esnada yaptırayım dedim.
Canım emin ol hiç acımıyor hemde hiç ağrı falan olmuyor yani :nazar:

Evet yaklaşık 1 ay sürüyor şişlik çok sorun değilde o göz altındaki morluklar varya 1 ay geçmiyor.
Ben çıkıyorum burnumda alçıyla dışarıya :1:
Zaten okul tatilim var 2 ay o esnada yaptırayım dedim.
Canım emin ol hiç acımıyor hemde hiç ağrı falan olmuyor yani :nazar:

ne güzel canım maşallah ya acı durumu biraz da tabi dr un iyi olmasıyla filan da ilgili sanırım
bide dikkat etmek lazım ama şu gözaltı morluğu işi bozdu yaa
makyajla filan kapatamaz mıyız yada krem vs ile :1:
ikna etmem gerekenler olucak edersem yaptırmayı ciddiciddi düşünüyorum ama
bu sağlık sorunlarında çok dirayetli değilim kan aldırınca bile bayılabiliyorum aniden şekerim düşüyo zaar :90:
dayanabilir miyim acaba sonrasına

ne güzel canım maşallah ya acı durumu biraz da tabi dr un iyi olmasıyla filan da ilgili sanırım
bide dikkat etmek lazım ama şu gözaltı morluğu işi bozdu yaa
makyajla filan kapatamaz mıyız yada krem vs ile :1:
ikna etmem gerekenler olucak edersem yaptırmayı ciddiciddi düşünüyorum ama
bu sağlık sorunlarında çok dirayetli değilim kan aldırınca bile bayılabiliyorum aniden şekerim düşüyo zaar :90:
dayanabilir miyim acaba sonrasına

:)) kan aldırınca bayılıyorsan tamponlar çıkarken zorlanabilirsin ama geri kalan kısmında hiçbir sorun yok günlük yaşantına devam ediyorsun .
Bugün denedim morlukları makyajla kapatabildim 1 hafta oldu.
Bugün bide alçım çıktı sadece bant var artık burnumun üstünde şekli daha çok belli oluyor :emir_bebek:
3 hafta sonrasında hiçbir şey kalmayacak inşallahh.
Sende eğer çok istiyorsan hiç durma yaptır derim :72:

Burnum 11.gün sonunda gayett iyii sargısızz şiş yok ve morluk yokk :3:

oofff çok kararsızım abartılacak bi şekilsizlik yok burnumda ööle büyükte değildir ama
nedense kafaya taktım ama ya çektiğim acı vs çok olursa
hem konu sahibi arkadaşımız bi ay sonra foto eklicem filan demiş
o kadar çok mu zaman alıyo normal yaşama dönmemiz
ben 1ay evde yatamam malesef yada burnumda bişiler varken insan içine çıkamam nasıl olacak yaa :31:

ben 5. günü alçımla dışarı çıkmaya başladım :) şu andaa da bandajla çıkıyorum.göz bir süre sonra burnunda bi sargı olmasına alışıyo zaten, öyle gezmeyi yadırgamıyorsun :) normal yaşama hemen dönülüyor. ladypenny nin de dediği gibi korkulacak bi şey değil gerçekten, olmak isteyenler korkup da hiç ertelemesin.benim 10. günüm çok mutluyum iyi ki yaptırmışım diyorum :9:

xAyx morluklara gelince benım sadece sol göz altım moraradı, az ile orta arasında o da. ben ameliyattan bir gece önce bol miktarda arnica jel sürüp yatmıştım göz çevreme belki onun etkisiyledir belki de bünyedir. ameliyat olmaya karar verirsen ben arnicayı tavsiye ederim ama ameliyattan önceki gece

ben 5. günü alçımla dışarı çıkmaya başladım :) şu andaa da bandajla çıkıyorum.göz bir süre sonra burnunda bi sargı olmasına alışıyo zaten, öyle gezmeyi yadırgamıyorsun :) normal yaşama hemen dönülüyor. ladypenny nin de dediği gibi korkulacak bi şey değil gerçekten, olmak isteyenler korkup da hiç ertelemesin.benim 10. günüm çok mutluyum iyi ki yaptırmışım diyorum :9:

Ben 2.gün alçıyla dışarı çıktım babamla pazara gittik :1: Sonra hep gezdim alçıyla hiçbir sıkıntı olmuyorduu. 2.haftanın içindeyim burnumda sargı falan kalmadı ama ben bazen destek olsun diye evde bant takıyorum gözüm alıştığı için daha güzel görünüyormuş gibi geliyor :1: Bende iyi ki yaptırmışım diyorum karamell güle güle kullannn :21:

teşekkür ederiim ladypenny sen de güle güle kullan :)) ben de yarın bandımı çıkartıcam artık, banttan çıkınca burnun biraz şişti mi yoksa aynı mı?

teşekkürler canım..
ama dr vs çok etkili ha bide destek olacak kişiler..
şuan malesef sölediğim hiç kimse onay vermedi buna sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilmiyorum :31:

teşekkürler canım..
ama dr vs çok etkili ha bide destek olacak kişiler..
şuan malesef sölediğim hiç kimse onay vermedi buna sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilmiyorum :31:

canım benım burnum da çok kötü değildi, herkes ne gerek var, böyle güzel diyordu. sadece bir kuzenim yaptır yaa ne olacak dedi :) düşündüm yaptırmasam sürekli aklımın bir köşesinde bu düşünce olacak yaptırıp kurtulayım dedim :) yaptırma diyen herkes de şu anda çok beğeniyo, iyi ki yaptırmışsın diyorlar :)) içinden geçeni yap canım :16:

canım benım burnum da çok kötü değildi, herkes ne gerek var, böyle güzel diyordu. sadece bir kuzenim yaptır yaa ne olacak dedi :) düşündüm yaptırmasam sürekli aklımın bir köşesinde bu düşünce olacak yaptırıp kurtulayım dedim :) yaptırma diyen herkes de şu anda çok beğeniyo, iyi ki yaptırmışsın diyorlar :)) içinden geçeni yap canım :16:

hayırlısı canım sağol..
şimdilik kolladığım bi zaman var onu bekliyorum erteledim bi süre bunu
çünkü şuanda yaptıracak koşullar yok malesef bende devamlı insan içindeyim o bi yandan
o alçıyla filan sözlümün yanına gitmem imkansız e onunla görüşmeme gibi bi durumum da olamaz
o yüzden şimdilik uygun zamanı beklemekle yetinicem teşekkürler desteğin için..seninde hayırlı olsun güzel güzel kokular al burnuşunla :))

Geçmiş olsun canım adına sevindim fakat tamponlar biraz çabuk alınmamış mı ? ameliyat olmuşsun ertesi sabah tampon mu çıkar daha yara tazeyken?? bana tuhaf geldi. çünkü ameliyattan 3 gün sonra alınır genelde.

Geçmiş olsun canım adına sevindim fakat tamponlar biraz çabuk alınmamış mı ? ameliyat olmuşsun ertesi sabah tampon mu çıkar daha yara tazeyken?? bana tuhaf geldi. çünkü ameliyattan 3 gün sonra alınır genelde.

xAyx morluklara gelince benım sadece sol göz altım moraradı, az ile orta arasında o da. ben ameliyattan bir gece önce bol miktarda arnica jel sürüp yatmıştım göz çevreme belki onun etkisiyledir belki de bünyedir. ameliyat olmaya karar verirsen ben arnicayı tavsiye ederim ama ameliyattan önceki gece

kızlar ameliyat nasıl geçti nelerle karsılastınız cok merak ediyorum çünkü bu yaz bende olucam.doktora nasıl bi burun istediğinizi nasıl anlattınız size ne dedi.ameliyathaneye girerken neler yaşadıgınıza kadar yazarsanız beni çooooooooookkkk mutlu edersiniz.çünkü etrafımda olan da yok.cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliycemm :34: :16:

Back
X