cnm benim burnumda kırıklık olduğu için estetik değilde kulak burun boğaz doktoruna ameliyat olmamı önerdiler sağlık açısından daha iyi olur diye bu yüzden bende baya bi araştırdım ve hacettepede kbb profesörü olan ama burun estetiği konusunda uzman olan bi profesöre olmaya karar verdim böylece hem sağlık açısından hiç bir problem kalmayacak hemde burnuma estetikde yapacağını söyledi küçültüp kaldırcakmış fln.. bi taşla 2kuş yanibu kadar bilgi verdim ama ben doktorumun ismini unuttum ya bu iş için o kadar çok araştırdım ve isim aldımki hepsi birbirine karıştı o yüzden emin olmadan bilgi vermek istemedim sana öğrenince tekrar yazarım bu arada yardımcı olduun için saol :)
ismini öğrendim cnm prof.dr.taner yılmaz gerçekten çok şirin ve sıcak birisi bana tam güven verdi yani ameliyat konusunda hiç bir endişem kalmadı hiç korkmuyorum hatta gün sayıyorum şimdi bi an önce olsun diye :) bana o bahsettiğin tomografiden çekmedi ama eminim gerekli olsa isterdi bide ben kemik kırık diye gittim ama o kendiliğinden estetiktende bahsetmeye başladı o hoşuma gitti bakalım işte 10unda ameliyat olucam sonrasında tekrar sonuçları yazarım başka sormak istediğin bişi varsa sor cnm :)yerimseniben
ismini öğrendim cnm prof.dr.taner yılmaz gerçekten çok şirin ve sıcak birisi bana tam güven verdi yani ameliyat konusunda hiç bir endişem kalmadı hiç korkmuyorum hatta gün sayıyorum şimdi bi an önce olsun diye :) bana o bahsettiğin tomografiden çekmedi ama eminim gerekli olsa isterdi bide ben kemik kırık diye gittim ama o kendiliğinden estetiktende bahsetmeye başladı o hoşuma gitti bakalım işte 10unda ameliyat olucam sonrasında tekrar sonuçları yazarım başka sormak istediğin bişi varsa sor cnm :)yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?