Burun Estetiği için maddiyat sıkıntısı

Zoeykuss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
20
3
18
İstanbul
Merhaba hanımlar . yeni üyeyim sitenize. çok güzel Maşaallah kadınlar birbirine destek .
benim sıkıntıma gelicek olursak burnum küçüklüğümden beri çarpma , düşme vs dolayı deformasyona uğradı. burnumun üstünde hassas bi kemer mevcut. başlarda çok önemsemiyodum estetiğe sıcak bakmıyodum ama şu an öyle bi hal aldı ki nefes alamıyorum boğulcam nerdeyse o derece. bide yazın geldiğini düşünürsek işkence. moralim çok bozuldu. kafama çok takmaya başladım. burnum benimler birlikte her geçen gün dahada büyüyo. başlarda arkadaşlarım farketmiyodu ama son zamanlarda burnun çok çirkin gibi şeyler söylemeye başlayınca dahada takıntı oldu. ama haksız da değiller. ya öyle bişey ki burnumun üstündeki koca çıkıntının ağırlığını bile hissediyorum sanki biri oraya bişey oturtmuşta öylece ağırlık yapıyo. her neyse çok uzattım galiba :D
asıl soruna gelicek olursak estetiği karşılayacak param yok . öğrenci olduğum için kredi veren yok . kredi kartı vermiyolar. baya uğraştım ama para bulamadım. ailem zaten karşılayacak gücü yok. hasan hüseyin ceylana ameliyat olmak istiyorum . 2000-2500 gibi bi parayı nasıl temin edebilirim. taksitle ödeyebilirim . bursum var ödemede hiç bi sıkıntı olmaz. 10 aydan fazlda sürmez . yardımcı olun lütfen.

Ben de ogrenciyim yazin kendi paramla ameliyat olmayi dusunuyorum. Babama kredi cektirip kyk kredisiyle kredi taksidini odemeyi planliyorum

kredi kartım bi tane var oda kampüskart ama limiti çok az öğrenci olduğumuz için yetmiyo malesef. babam kredi çekmeye yanaşmıyo ki vermezler zaten

Back
X