ayy goncak ben de senn gibiyim. foto da göremiyorum. aneeem ne çok ameliyat yaptıran varmış meğer :))) ben de izmirde istiyorum ama farklı bi yerde de bakıyorum yine.bulabirim inşallah iyi bi doktoorr. :)
kızlar slm... ben Hacettepe'de dr Haldun'a meme büyütme ameliyatı oldum yaklaşık 5 ay önce...sonuçtan inanılmaz memnunum.. şimdi de aynı dr a burun ameliyatı yaptırcam.. ameliyat tarihini de aldım.. Haldun Bey'in o kadar çok meme ve burun hastası var ki.. adam resmen hit!!! ben de onu bu sitedeki yorumlardan buldum.. hasta memnuniyeti inanılmaz fazla.. işinin uzmanı ve aynı zamanda çok zevkli.. bu siteden de araştırabilirsiniz kendisini, hatta kendi internet sitesi de var ama burada yazılanlar sonuçta hasta yorumları o yüzden çok daha faydalı bizler için... Haldun beyin kendine özgü bi burun yapma yöntemi varmış, okuduğum kadarıyla ameliyat sonrası morlukları falan bile en aza indirgiyormuş.. burun yaptığı hemşirelerini gördüm meme amilyatı olduğum zaman.. hiç o klasik yapma estetikli burunlar gibi durrmuor... inanamazsınız... bizzat ben gönül rahatlığıyla ameliyatımı kendisine yaptıracağım... sormak istediğiniz her konuda yardımcı olabilirim...