Burun estetiği için özel tavsiye.!!!

sevkiye77

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
12
1
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır burun ameliyatı olmak istiyordum. hem nefes almakta çok zorluk çekiyorum :( hemde estetik olarak oldukça kemerli duruyor aynadan bakdığımda hiç haz almıyorum :( bir kaç arkadaşım ameliyat oldu, ve inanılmayacak şekilde çehreleriniin anlamı değişti. Bende ameliyat olmayı kafaya taktım. Kocam ve ailemde sonunda onay verdiler, internette araştırırken haber sitelerinde gördüğüm ve burada da olumlu görüşler alan Selahattin Tulunay'a mı yaptırsam diye düşünüyorum.

Son zamanlarda ona gidip ameliyat olan varmı kızlar aranızda??? yardımlarınızı bekliyorummmmmmmm

benim kuzenim burun ameliyatı oldu ve burnunu küçülttü ve düzelttirdi gayet memnun kaldı şuanki görüntüsünden de şeklindende gayet memnun iyileşme sürecide gayet iyiydi çabuk oldu ve herhangi bi sorun yaşamadı ama doktoru senin sorduğun doktor değildi hatta bi arkadaşımı yönlendirdim o doktora geçen ay burnunda bi düzeltme yapılması için kız çok memnun kaldı hiç sorunsuz bi şekilde geçti ameliyatı burda bazı yorumları okudum bazılarında iyileşme süreci çok uzun olmuş ve sorun yaşmışlar ne kuzenim nede arkadaşım hiç sorun yaşamadılar istersen sende o doktorla bi görüşebilirsin

sevkiyecim merhaba,

kız kardeşim ve kocası bu doktora gittiler, eniştemin burnunda nefes alma sorunu olduğu için selahattin tulunay hoacyı bulmuşlar, ve kardşeimde burnunun kemiğini törpületmek istemişti, hatta ilk seanslarında bende yanlarındaydım en tuhafıma giden şey, ücretsiz muayene yapması :) bir sürü yere gidiyoruz bırakın ücretsizi, daha girmeden parayı istiyorlar... Bu konuda takdir ettim kendisi ve ekibini, ve ameliyat olduktan sonra aşırı memnun kaldılar, görüntü olarak hiç belli bile değil, tavsiye ederim size selahattin hocayı. pisman olmazsınız.

Bende 2011 senesinde facebookta görüp, ön yargıyla viziteye gitmiştim, arkadaşın dediği gibi ücret almamakta ve ameliyat olurken aklımda sorular vardı, burnumu kücültmek istiyordum ama nasıl yapacak acaba iyi olacak mı? fazla mı kücültür, domuz burnu gibi mi yapar bilemiyorum derken, ameliyatımı oldum ve aşırı derecede memnunum. Hoca hasta ilişkisinden ziyade, baba-kız ilişkisi gibi oluyor kendisiyle ilişkiniz. İçin rahat olsun sevkiye

Merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır burun ameliyatı olmak istiyordum. hem nefes almakta çok zorluk çekiyorum :( hemde estetik olarak oldukça kemerli duruyor aynadan bakdığımda hiç haz almıyorum :( bir kaç arkadaşım ameliyat oldu, ve inanılmayacak şekilde çehreleriniin anlamı değişti. Bende ameliyat olmayı kafaya taktım. Kocam ve ailemde sonunda onay verdiler, internette araştırırken haber sitelerinde gördüğüm ve burada da olumlu görüşler alan Selahattin Tulunay'a mı yaptırsam diye düşünüyorum.

Son zamanlarda ona gidip ameliyat olan varmı kızlar aranızda??? yardımlarınızı bekliyorummmmmmmm

Slm Arkadaşım,
Ben de iki kere burun estetiği geçirdim,ilkini plastik cerraha yaptırmıştım,ben de nefes alma problemi vardı.Bir de görüntü olarak daha güzel olmasını istiyordum.Ancak ilk doktorum deviasyonumu almamış ve görüntü olarak da istediğim gibi burna sahip olamadım.
Sonra detaylı araştırmalarım neticesinde kbb uzmanı Op Dr Abdülkadir Göksel bey ile tanıştım .
Bir sene oldu Göksel Bey e ameliyat olalı,sonuçtan çok memnunum,hem nefes alabiliyorum hem de görüntüsü istediğim gibi doğal ve yüzüme uyumlu oldu,

Merhaba arkadaşlar,

ben 2011 de ameliyat oldum ve kbb doktoruna oldum. hiç memnun değilim. fazla kavis vermiş ve burun geröek şeklini 1 sene sonra alıyor arkadaşlar.yani yeni ameliyat olmuş birine bakarak karar vermeyin doktora. en az 6 ay önce ameliyat olan insanlarla görüşebiliyorsanız görüşün derim. ve kbb değil plastik cerrahına olun..en azından alper ceylana olmayın...doktoru internetten değil geröekte araştır derim ben...internete güvenme...

bu arada yeniyim ben..sizinle bilgilerimi paylaşmak için geldim buraya :) revizyon ameliyat olmayı düşünüyorum bende ama öğrenciyim çalışmaya başlamadan olamam :/

ben 2011 de ameliyat oldum ve kbb doktoruna oldum. hiç memnun değilim. fazla kavis vermiş ve burun geröek şeklini 1 sene sonra alıyor arkadaşlar.yani yeni ameliyat olmuş birine bakarak karar vermeyin doktora. en az 6 ay önce ameliyat olan insanlarla görüşebiliyorsanız görüşün derim. ve kbb değil plastik cerrahına olun..en azından alper ceylana olmayın...doktoru internetten değil geröekte araştır derim ben...internete güvenme...

bu arada yeniyim ben..sizinle bilgilerimi paylaşmak için geldim buraya :) revizyon ameliyat olmayı düşünüyorum bende ama öğrenciyim çalışmaya başlamadan olamam :/

şu fikrine kesinlikle katılıyorum ,yeni ameliyat olmuş birinin burnu için karar vermek erken fikir verir,en azından altı ay ya da bir sene geçmiş olması gerekmektedir.Çünkü burun ile ilgili sıkınıtlr zamanla özellikle üç ay içinde belirmeye başlıyor,
eğer buruniçi ile ilgili nefes alma problemi yaşanıyorsa kbbb uzmanının alanına giriyor,ancak bence içi kadar burnun şekil almasında da etkin rol oynuyolar,ben revisyon ameliyatımı kbb uzmanına oldum bir sene oldu sonuçtan memnunum hem nefes alabiliyorum hem de şekli istediğim gibi oldu.

merhaba, sen ameliyatı selahattin hocada mı oldun canım?

Bu sırada ameliyat oldum... Gayet memnunum...:) Yüzüm öyle aşırı derecede şiş falanda değil, hayretler içerisindeyim, insallah bu güzellik 6 ay sonrada devam eder :) Herkese önerebilirim selahattin tulunayı...

Bende 2011 senesinde facebookta görüp, ön yargıyla viziteye gitmiştim, arkadaşın dediği gibi ücret almamakta ve ameliyat olurken aklımda sorular vardı, burnumu kücültmek istiyordum ama nasıl yapacak acaba iyi olacak mı? fazla mı kücültür, domuz burnu gibi mi yapar bilemiyorum derken, ameliyatımı oldum ve aşırı derecede memnunum. Hoca hasta ilişkisinden ziyade, baba-kız ilişkisi gibi oluyor kendisiyle ilişkiniz. İçin rahat olsun sevkiye

canım hangi hocadan bahsediyorsun ismini yazar mısın yeniyim de pek anlamıyorum bu forum işlerinden :) teşekkürler şimdiden

benim kuzenim burun ameliyatı oldu ve burnunu küçülttü ve düzelttirdi gayet memnun kaldı şuanki görüntüsünden de şeklindende gayet memnun iyileşme sürecide gayet iyiydi çabuk oldu ve herhangi bi sorun yaşamadı ama doktoru senin sorduğun doktor değildi hatta bi arkadaşımı yönlendirdim o doktora geçen ay burnunda bi düzeltme yapılması için kız çok memnun kaldı hiç sorunsuz bi şekilde geçti ameliyatı burda bazı yorumları okudum bazılarında iyileşme süreci çok uzun olmuş ve sorun yaşmışlar ne kuzenim nede arkadaşım hiç sorun yaşamadılar istersen sende o doktorla bi görüşebilirsin

burnunu küçülttü derken açıklayabilirmisin biraz, benimde burnumun şekli güzel bir sorunum yok sadece burun ucum biraz büyük daha dogrusu kanatları kalın bende aynı şekilde biraz küçülsün istiyorum nasıl oldu kuzenin

ameliyatımı emre ilhan yaptı çok memnun kaldım tavsiye ederim profil sayfamdan öncesi sonrası resimlerime bakabilirsin :))

Ben de emre ilhana oldum 15 ay oldu cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim:)

Back
X