- 6 Ağustos 2019
- 31
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi bilinmeyenbiri
arkadaşlar mereba burnummun içindeki slikonlar çıktı ama düzgün nefes alamıyorum normal bi durummu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk haftaya göre nefes almanız baya arttimi?Benim de 40 gün oldu hala arada nefesim daralıyor icerideki şişliklerden kaynaklı bence. Sonucta okadar işlem gördü burnumuz
Tabiki. Hatta tamponlar olduğundan ağızdan nefes almaya alışmışım burnumdan almaya unutuyordum. Yavaş yavaş daha açıldı. Zaten burun deliklerinin içindende farketceksin zamanla ilk zamanlar benim içleri küçüçüktü şimdi açıldı ödemlerin indiği otdan bile belli oluyorİlk haftaya göre nefes almanız baya arttimi?
peki burnumun içi şuan cok dolu temizlemek istiyorum ama hümsürüyorum gelmıyo siz bunu nasıl atlattınız40 gün oldu ameliyat olalı, nefesim neredeyse tamamen açıldı. Sıcak havalarda önceden iyice tıkanıyordu, ya da gece yatarken. Şimdi çok rahatım.
teşekür ederim degerli yorumun için şuan rahat nefes almaya başladım gibi bazen tıkanıyor tabi ama olsunMerhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben ameliyat sonrasi aşırı şişmiştim, şişkinlerimin inmesi de yaklaşık 2 ayı bulmuştu,ancak ondan sonra biraz daha rahat nefes almaya başladım. Burun dıştan inse bile içi hala şiş olabiliyor.Sanirim kişiden kişiye değişiyor bu da.
Doktorum bana sinüs yıkama kiti vermişti, içindeki doluluğu o şekilde atıyorumŞu an 5. ayım bitti,hâlâ gün aşırı kullanıyorum baya rahatlatıyor. Doktorunuza danışın isterseniz. Yapmaya alıştıktan sonra bağımlılık yaratiyor
![]()