burun estetiği içteki slikonlar çıktıktan sonra nefes alamama

Benim de 40 gün oldu hala arada nefesim daralıyor icerideki şişliklerden kaynaklı bence. Sonucta okadar işlem gördü burnumuz

İlk haftaya göre nefes almanız baya arttimi?
Tabiki. Hatta tamponlar olduğundan ağızdan nefes almaya alışmışım burnumdan almaya unutuyordum. Yavaş yavaş daha açıldı. Zaten burun deliklerinin içindende farketceksin zamanla ilk zamanlar benim içleri küçüçüktü şimdi açıldı ödemlerin indiği otdan bile belli oluyor

benim 1 hafta oldu ameliyat olalu cogunlukla tıkalı arada açılıyo ama onla da cok az nefes alabiliyorum bakalım ne olucak doktorda 1-2 aya alırsın dedi inşallah açılır sabahlar olmuyor

40 gün oldu ameliyat olalı, nefesim neredeyse tamamen açıldı. Sıcak havalarda önceden iyice tıkanıyordu, ya da gece yatarken. Şimdi çok rahatım.

Ben atel alındıktan sonra çok hafif sümkürme yapıyordum. Önce okyanus suyu çekip sonra hafif hafif sümkürerek temizledim. Zaten isteseniz de şiddetli sümkürme yapamıyorsunuz. Ama doktorlar bu kadar erken önermiyor pek. Risk almayın ya da önce doktorunuza sorun.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben ameliyat sonrasi aşırı şişmiştim, şişkinlerimin inmesi de yaklaşık 2 ayı bulmuştu,ancak ondan sonra biraz daha rahat nefes almaya başladım. Burun dıştan inse bile içi hala şiş olabiliyor.Sanirim kişiden kişiye değişiyor bu da.
Doktorum bana sinüs yıkama kiti vermişti, içindeki doluluğu o şekilde atıyorum 😊 Şu an 5. ayım bitti,hâlâ gün aşırı kullanıyorum baya rahatlatıyor. Doktorunuza danışın isterseniz. Yapmaya alıştıktan sonra bağımlılık yaratiyor😁

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben ameliyat sonrasi aşırı şişmiştim, şişkinlerimin inmesi de yaklaşık 2 ayı bulmuştu,ancak ondan sonra biraz daha rahat nefes almaya başladım. Burun dıştan inse bile içi hala şiş olabiliyor.Sanirim kişiden kişiye değişiyor bu da.
Doktorum bana sinüs yıkama kiti vermişti, içindeki doluluğu o şekilde atıyorum 😊 Şu an 5. ayım bitti,hâlâ gün aşırı kullanıyorum baya rahatlatıyor. Doktorunuza danışın isterseniz. Yapmaya alıştıktan sonra bağımlılık yaratiyor😁
teşekür ederim degerli yorumun için şuan rahat nefes almaya başladım gibi bazen tıkanıyor tabi ama olsun
bir başka sorum burun ucu şişliği ne zaman geçiyor ne burnum biraz kalkık gibi buda inicek mi

Back
X