Burun Estetiği İslami Açıdan...

yesil_92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
5
0
0
Malatya
Merhaba abilerim ablalarım çok kararsız bir durumdayım bugunlerde.Ben bir erkeğim öncelikle belirteyim ve çokda aynaya bakmazdım küçüklüğümde.Fotoğraflara baktığımda eskiden burnumun düz oldugunu görebiliyorum yani orta okul çağlarında zaten kimse burnu yamukda doğmaz herhalde.Nasıl oldugunu bilmediğim sebeblerden ötürü lise 3 dönemlerinde sanırım artık dahada görünüşümüne önem verir oldum burnumun yamuk oldugunun farkında vardım.Ama farkedilmeyecek gibi de değil.Fotoğraf çektirdiğimde yakın mesafede oldugu zaman bir S şeklini alıyor gibi.Sağdaki burun kemiğim soldaki ile birleşmiş vaziyette.Yıllardır fotograf çekilemiyorum böyle ilgilendiğim bir bayan oldugunda solumu dönüyorum çünkü sağ profiliden çok değişik bir görünümü var.İnanılmaz takıntılıyım bu konuda.Tahmin ediyorumki Lise dönemindeki basketbol hayatımdan oluşmuş olmalı bu yamukluk.Buraya yazmadan önce araştırdım.Bir kaza vs. olmuş ile yada sağlık problemi ile ilgili bir sorun varsa sakıncası yok deniliyor.Benim bahar aylarındaki alerjik dönemi dışında Yaz ayları olsun hiç bir sıkıntım yok yani burnum düz olsa bir ameliyat olmaya cesaret edemezdim bunu biliyorum.Ama burnumun nasıl yamuldugunun farkında değilim.Yıllardır sigortalı olmayı bekliyordum sigortalı oldum şimdi muayane olmaya gidicem bu sefer aklıma bu soru takıldı yardımcı olabilirmisiniz.

İslami açıdan diye başlık açmışsınız ama içerik farklı. Bu kadar dert etmeyin maddiyatınz elveriyorsa estetiğinizi olun derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…