burun estetiği kadinlar kulubu

pinar_acikalin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
7
0
36
Ankara
Merhaba Arkadaşlar,
bende bu siteye yeni üye olanlardanım.Burun estetiği olmayı düşünüyorum ve yaklaşık 2 aydır araştırıyorum.Ankarada oturuyorum ve burada iki doktorla görüştüm ama içime hiç sinmedi.Şimdi İstanbul'a gitmeye karar verdim ve Prof.Dr.Reha Yavuzer den randevu aldım.Lütfen doktor ya da tecrübelerinizi paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim sadece 2 haftam kaldı çünkü:(
 
Genelde Emre İlhan ve Yakup Avşar beğenilen doktorlar arasında. Ben bu doktorlarla sorun yaşayanı hiç duymadım, burunlar da gayet şık :)
 
Barış Çakır'la görüşmeden ameliyat olma derim, ben çok memnunum
son zamanlarda memnun olmayan da görmedim

Ya bana barış çakıra doğru bir yolculuk görünüyor... Mail atıp sorcam. Foto gönderince cevap yazıyormuş galiba. Çünkü senin burnuna bayıldım. :nazar: Ankara'daki alternatifleri değerlendirip ona gitmeyi düşünüyorum. Bakalım ankarada içime sinen dr bulamassam aklımdaki tek isim barış çakır.
 
Ya bana barış çakıra doğru bir yolculuk görünüyor... Mail atıp sorcam. Foto gönderince cevap yazıyormuş galiba. Çünkü senin burnuna bayıldım. :nazar: Ankara'daki alternatifleri değerlendirip ona gitmeyi düşünüyorum. Bakalım ankarada içime sinen dr bulamassam aklımdaki tek isim barış çakır.

Teşekkür ederim canım =)
Evet , barış çakıra tam yandan çekilmiş bir resmini gönderirsen tasarım yapıyo ama , muayenehanesinde senin isteklerini değerlendirerek yaptığında çok daha güzel bir tasarım oluyo ayrıca tasarımın aynısını da yapıyo
bence burun ameliyatı çok önemli bir ameliyat , bir ömür boyu yüzünüzün ortasında taşıyacağınız bir uzuv.
şehir kimse için bir kriter olmasın , insanlar yurtdışından geliyorlar bu ameliyat için
içinize kim sinerse şehir düşünmeden ona gidin derim =)
 
Bence burun estetiği ve doktor önerileri ile ilgili bütün konuları inceleyin. Çünkü burada doktor fanatikliği yapan birkaç kişi yüzünden hep aynı isimler dönüp dolaşıyor. Sanıyorsunuz ki buradan yüzlerce insan sadece 2-3 doktora gidiyor. Sanki memlekette başka doktor kalmamış gibi. Yani insan tabii ki memnunsa doktoruna müteşekkir olur ama ben buradaki fanatizmi hiçbir yerde görmedim. Yazılanların abartıldığına fotoğrafları gördükçe şahit oluyorum maalesef.

Ayrıca Ankara'da Hıfzı Velidedeoğlu vardır ama nerede çalıştığını bilmiyorum. Ben iyi bir doktor olduğunu duymuştum. İsterseniz araştırın.
 
merhaba arkadaşlar,
istanbula gittim ve ameliyat oldum sonunda.bugün 12.gün ama burnum çok kaba gözüküyor hatta sola dogru eğimli gibi:( doktorum daha çok yeni olduğunu ve şişlikten dolayı öyle gözüktüğünü söylüyor.ama moralim çok bozuk tabi..sizce bu durum normal mi,terübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.sanırım destege ihtiyacım var...
 
merhaba arkadaşım..Benim burun ameliyatı olalı 10.günüm bugün.istanbulda yasıyorum ve ankaraya sırf bu amelıyat ıcın gttım(numune hastanesınde oldum)...niye, çünkü kuzenım plastik cerrahıde hemsıreydı ve ona cok guvenerek gttım..sonuctan cok memnunum....buralara kadar gelme bence...hem ayrıca parana da yazık derım.
 
bu arada cok pardon...tarıhe bakmamısım ve son msjını da gormemısım...uyku sersemlıgı çok pardon....amelıyatı oldun demekkı.....kıme oldun cok merak ettım dogrusu...şişlikler normal ama eğilim nıye var acaba resımlerın eklımı gorebılrımıyız?
 
resim eklemedim cünkü çok yeni ve çok şiş.yan profilim çok güzel ama önden geniş gözüküyor.neden eğimli bende anlamadım ve bunu doktoruma söylediğimde normal olduğunu bir tarafın bir taraftan daha şişolabileceğini söyledi.bu hafta sonu kontrolüm var,doktorum reha yavuzerdi amerikan hastanesinde oldum.
 
çok normal canım, düşünüp canını sıkma. hangi taraftan müdahele edildiyse orası daha şiş oluyor. bende de sağ taraf daha şiş mesela. ödemin gitmesini beklemek lazım.
 
çok normal canım, düşünüp canını sıkma. hangi taraftan müdahele edildiyse orası daha şiş oluyor. bende de sağ taraf daha şiş mesela. ödemin gitmesini beklemek lazım.


çok teşekkür ederim canım inan ki mesajın moral verdi bana.bu haftasonu kontrolüm var umarım tüm soru işaretlerim ortadan kalkar.aslında çevremden aldığım yorumlar çok güzel sadece eğim ve haliyle ön profil hoşuma gitmiyor.bakalım doktorum neler söylicek..
 
Benim ameliyatımı Naci Çelik yaptı ve çok çok memnunum. Ameliyattan önce 3 boyutlu çalışma da yapıyor burnunu her açıdan görebiliyorsun. İstersen kendisiyle bir görüş.
 
Back
X