- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Ameliyat oldunuz mu. Bi arkadaşımda araştırıyor daOlumlu olumsuz her Türlü yorum duymak isterim röportajlarını dinledim çok güven veren yapısı var fakat bazıları asistanının ameliyat ettiğini kendisinin yapmadığını fln yazmışlar aklım karıştı şimdiden
Hayır Sincan devlet hastanesi esabil Eker E olmaya karar verdim aralıkta olacağım inşallahAmeliyat oldunuz mu. Bi arkadaşımda araştırıyor da
ne kadar ucret odedınız acabaHayır Sincan devlet hastanesi esabil Eker E olmaya karar verdim aralıkta olacağım inşallah
2,212 tlne kadar ucret odedınız acaba
Merhabalar ameliyat olanınız var mı? 15 ocakta ameliyatim var biriniz bilgi verebilir mi?
Konu sahibinin sordugu soruyla sizin cevap ne alaka anlayamadim. Konu sahibi Ankara'da Kemal Findikciogluna ameliyat olan varmi diye soruyor.İstanbulda her giden gelen doktor oluyo
Her konun altinda mutlakaki yorumu vardir.Sanırım hanımefendi başlıkta ki isme dikkat etmedi
Konu sahibinin sordugu soruyla sizin cevap ne alaka anlayamadim. Konu sahibi Ankara'da Kemal Findikciogluna ameliyat olan varmi diye soruyor.
Siz kemal fındıkcıoğluna mı oldunuz ameliyatı?Nefes sorunum olmasaydi ameliyata yaklaşmazdim.
Hayir ben daha olmadim. Ben de iyi doktor arayisindayim Istanbulda. Acik septoplasti icin.Siz kemal fındıkcıoğluna mı oldunuz ameliyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?