Burun estetiği Mavi Dikiş

rose977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2019
13
2
86
28
arkadaslar burnumda sadece tek bir dikişim kaldı oda sağ burun deliğimde mavi bir dikişti 1 ayı geçti şimdilerde biraz sızlama yapıyor ne zaman düşer daha önce tecübeli kişiler var mı?

Öncelikle geçmiş olsun. Benimde burun icinde tek dikiş geç düştü. Endişelenmeyin 3 ayı bulmuştu benimki. Doktora sorduğumda kendisi düşecek oynamayın demişti.

arkadaslar burnumda sadece tek bir dikişim kaldı oda sağ burun deliğimde mavi bir dikişti 1 ayı geçti şimdilerde biraz sızlama yapıyor ne zaman düşer daha önce tecübeli kişiler var mı?
Merhaba, benim burnumun kenarlarındaki mavi iplikli dikişti. Onları doktor almıştı. Ortadaki krem, kahverengi gibi bir ipti. O da, kendisi 1 ayın sonunda erimişti. O Mavi ipin eriyen ip olduğuna eminmisiniz?

Merhaba, benim burnumun kenarlarındaki mavi iplikli dikişti. Onları doktor almıştı. Ortadaki krem, kahverengi gibi bir ipti. O da, kendisi 1 ayın sonunda erimişti. O Mavi ipin eriyen ip olduğuna eminmisiniz?
kenarlardaki mavi dikişi doktorum aldı ortadaki ve kanatların dısındaki beyaz renkli kendiliğinden kurudu düştü ancak sağ deliğin içindeki burnumun ucuna doğru olan bir dikiş yani burun ucumun iç kısmı için olan bir dikiş mavi renk idi şuan zaten çok sert bi iplik oldugunu dokununca da anlıyorum ve sanki bir ucuda sol burun icimde orasıda canlanıyormuş hissi veriyor dokununca bilmiyorum düşer diye umut ediyorum 🤷🏻‍♀️

Back
X