Burun estetiği nefes problemi

3875619872385y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2018
126
39
28
32
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 7 ay önce estetik+ deviasyon ameliyat oldum. 7.aydayım ama hala nefes alamıyorum. Tıkalı burnum genelde. Şişlik vardır diyorum ama 7 ayda geçerdi. Burunun ucum hala şiş öndende bakınca çok hafif bir yamukluk var. Böyle olupta düzelen oldu mu ya.

Merhabalar bende 4.ayıma girdim aynı dertler bende de var :KK43:
Ayaktayken sıkıntı yok ama oturduğumda sıradaeğildiğimde çok aşırı olmasada sıkıntı çekiyorum. Bence estetikten dolayı küçülmüş diye delikler daraltılmış bu yüzden çok çabuk tıkanıyor. İçine bakıyorum bazen arada şişiyor içimdeki et

aynı sorun bende de var.5 ay önce revizyon oldum.hala tek taraflı rahat nefes alamıyorum.içine baktığımda etin şiş olduğunu görüyorum. sizinki de şiştir diye düşünüyorum.doktorum alerji spreyi ve ilacı verdi.

aynı sorun bende de var.5 ay önce revizyon oldum.hala tek taraflı rahat nefes alamıyorum.içine baktığımda etin şiş olduğunu görüyorum. sizinki de şiştir diye düşünüyorum.doktorum alerji spreyi ve ilacı verdi.
Yani sizce böyle devam edermi çünkü burnumda hala şişlikler var acaba o yüzden mi diye düşünüyorum 2. Bir ameliyat riskine girmek istemiyorum. Kemiklere yazık ya valla kullanılmaz hale gelio

Back
X