• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği ödemi

Ya zaten muhtemelen kendini çok hirpaliyorsun şuan yıpratma kendini olacak olan oluyor maalesef. kendin güzelsin Bebek gibisin . Ama bu ödem değil umarım yanılan ben olurum ve geçer ama zaten burun sırtı ile ucu arasında böyle bir geçiş olamaz yani olmamalı çok keskin bir geçiş görüyorum bu açıdan baktığımda hata görüyorum yani. Etli olması da etkiliyor top gibi dedin ya. Özelden başka açıdan foto Star mısın tam profil
Abla merhaba çok bilgili birine benziyosun sürekli görüyorım seni. Bende de böyle bi durum gibi bişey var sana atsam özelden bakar mısın burnuma? Bugün dolgu yapan bi doktor gördü burnumu böyle olmaması lazım falan dedi yokul gibi bırakmış dedi sonra dokununca kalın derilisin belki iner dedi. Off cok streslyiim abla

Abla merhaba çok bilgili birine benziyosun sürekli görüyorım seni. Bende de böyle bi durum gibi bişey var sana atsam özelden bakar mısın burnuma? Bugün dolgu yapan bi doktor gördü burnumu böyle olmaması lazım falan dedi yokul gibi bırakmış dedi sonra dokununca kalın derilisin belki iner dedi. Off cok streslyiim abla
Merhaba tabi yazabilirsin bana

Back
X