Sorma les gıbıydı bugun dusta ıyıce yıkadım:)erken değil bantların çıkması normal.
bastırma burnuna sakın 1 ay kesinlikle baskı uygulama. burnunun üstüne pamukla hafif hafif tonikleyebilirsin.
2-3 hafta hatta 1 ay yüksek yastıkla yat ve yan dönmemeye çalış, uykunda burna darbe alabilirsin vucudunu alıstır.
şuan doktorunun verdiği ilaçları kullan hatta okyanus suyunu baya uzun süre kullanmanı öneririm. 3 ay olacak nerdeyse hala burnumun içi çatır çutur resmen kuru.
makyaj yapma bir müddet zaten burnuna dokunamayınca yüzünü bile yıkayamıyor insan. yaklasık 1 ay boyunca yüzün vıcık vıcık yag olacak hazırlıklı ol.
geçmiş olsun.
Canim hic bisey olmaz ben 1 haftalikken alcim alindi drum hic bant bile takmadi
1 ay yastikla yatmaya devam et
1 ay tum darbelerden koru
Asla baski uygulama burnunuda gunluk ilik dus al dustan hemen sonra hafifce yag bazli bir temizleyiciyle temizle en iyi kalintilari yag bazli kremler cikariyor benim ilk gun dustan hemen sonra hepsi cikmisti
Makyaj 3.haftadan sonra yapabilirsin
Morluklarin tamamen geçmeden asla gunese cikma illa cikacaksan sapka ve 50 factor krem kullan yoksa o morluklar gunes lekelerine dönüşür
Burnunun ici cok kuruysa teramicin yada bepanten sur gunde 3 kere
Spreylerini bitene kadar devam et
Bol bol odem atici yiyecek içecekler kullan
Drun masaj onerdiyse asla ihmal etme
merhaba zerrin boyacıya olmuşsunuz heralde burnunuzun fotoğrafını koyma imkanınız var mı merak ediyorum
merhaba zerrin boyacıya olmuşsunuz heralde burnunuzun fotoğrafını koyma imkanınız var mı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?