burun estetiği olanlar nolur yardım edin

Atalantee

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
26
0
6
Adana
Arkadaşlar rinoplasti olalı tam 4gün oldu hala alçılı ama şuan burun ucum o kadar kalkık ki domuza benziyorum halbuki doktoruma kalkık burun istemiyorum hafif kaldırın hatta gerekirse kaldırmasanızda olur uyarısını yaptığım halde sizce bu geçici bir durum mu sonradan burun ucum iner mi ağlamaktan perişan oldum domuz gibiyimm :(((

Arkadaşlar rinoplasti olalı tam 4gün oldu hala alçılı ama şuan burun ucum o kadar kalkık ki domuza benziyorum halbuki doktoruma kalkık burun istemiyorum hafif kaldırın hatta gerekirse kaldırmasanızda olur uyarısını yaptığım halde sizce bu geçici bir durum mu sonradan burun ucum iner mi ağlamaktan perişan oldum domuz gibiyimm :((([/

Canım henüz çok erken değil mi böyle stress yapıp, ağlaman için. Bak benimde dördüncü günüm ve haliyle benimde şişlikler var.Sakın kendini üzme.Sitede o kadar çok bu şekilde boş yere kaygılanan ve sonucunda gereksiz olduğunu anlayan kişiler var ki. Çok geçmiş olsun..

Arkadaşlar rinoplasti olalı tam 4gün oldu hala alçılı ama şuan burun ucum o kadar kalkık ki domuza benziyorum halbuki doktoruma kalkık burun istemiyorum hafif kaldırın hatta gerekirse kaldırmasanızda olur uyarısını yaptığım halde sizce bu geçici bir durum mu sonradan burun ucum iner mi ağlamaktan perişan oldum domuz gibiyimm :(((

benimde bu gün 17. günüm canım, burnum çok kalkıktı doktorum 2 ,3mm düşecek dedi. bu gün abimler gördü biraz düşmüş dediler. sevindim bende :) burda birçok kişi üç aya kadar burnun çok değiştiğini söylüyorlar. bencede üzülme. hem senin şu an burnun alçılıdır çok kalkık görünmesi normal. alçıdan çıkınca düşüyor biraz. acele etmemeliyiz yorum yapmak için, sabırlı olmalıyız:(

ee son durumun nedır . Gectı mı

benimde bu gün 17. günüm canım, burnum çok kalkıktı doktorum 2 ,3mm düşecek dedi. bu gün abimler gördü biraz düşmüş dediler. sevindim bende :) burda birçok kişi üç aya kadar burnun çok değiştiğini söylüyorlar. bencede üzülme. hem senin şu an burnun alçılıdır çok kalkık görünmesi normal. alçıdan çıkınca düşüyor biraz. acele etmemeliyiz yorum yapmak için, sabırlı olmalıyız:(

katılıyorum. Korkmak ıcın bıraz erken davranmıssın . Gercı o pskolojı ıle normaldır. bakalım ben ne yapacagım

benimde alçılıyken öyleydi bantlar filan çıktı normale döndüm daha çok yeni biraz sabır lazım

Back
X