Burun estetiği olanlar yardımcı olabilir mi?

Bluesky_idil

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
10
1
6
27
Herkese merhaba,ameliyat olup olmama konusunda kararsız kaldım.Süreyya Şeneldir'den bu ayın 22'sinde ameliyat tarihi aldım.Tam bir ay sonra okulum için Ankara'ya dönmem gerekecek.Sizce gidene kadar yüzüm normale doner mi?Doktorun fiyatinin piyasanın çok üstünde olması da kafamı karıştırdı.

Herkese merhaba,ameliyat olup olmama konusunda kararsız kaldım.Süreyya Şeneldir'den bu ayın 22'sinde ameliyat tarihi aldım.Tam bir ay sonra okulum için Ankara'ya dönmem gerekecek.Sizce gidene kadar yüzüm normale doner mi?Doktorun fiyatinin piyasanın çok üstünde olması da kafamı karıştırdı.
şuan ben 18 . günümdeyim çalışabilir haldeyim yakınlarım haricinde kimse burundan amaliyat olmuşsun diyemez anlamazlar sadece burunda ödem kaldı kısacası iyileşme çok çabuk oluyor rahatlıkla olabilirsin.

Ilk ameliyat.Rinoplasti ve deviasyon.
durumunuz iyiyse ve doktorunuza gerçekten güveniyosanız aklınızda tek bir soru işareti bile yoksa doktorunuzla ilgili tabikide hiç kafa karıştırmayın olun derim benim başımdan geçenleri okursanız gayet iyi anlarsınız bazen para 2. planda kalıyor sağlık paranın önüne geçiyor lütfen iyi düşünün siz karar vereceksiniz. okulunuza eylülde çok rahat gidersiniz ondan emin olun şimdiden çok geçmiş olsun ALLAHIM kolaylık versin size..

durumunuz iyiyse ve doktorunuza gerçekten güveniyosanız aklınızda tek bir soru işareti bile yoksa doktorunuzla ilgili tabikide hiç kafa karıştırmayın olun derim benim başımdan geçenleri okursanız gayet iyi anlarsınız bazen para 2. planda kalıyor sağlık paranın önüne geçiyor lütfen iyi düşünün siz karar vereceksiniz. okulunuza eylülde çok rahat gidersiniz ondan emin olun şimdiden çok geçmiş olsun ALLAHIM kolaylık versin size..
Çok teşekkür ederim inşallah sizin de ilerde hiçbir sorununuz olmaz,
Çok tesekkur ederim degerli tavsiyeleriniz icin.Insallah sizin de ilerde hicbir sorununuz olmaz :)

Kime oldunuz? Acıdi mi? Pisman misiniz?

Ben yurtdisinda yasiyorum cok arastirdim aslen ordulu oldugum icin orduda hilal kurul altintasa oldum. Vallah ne yalan soyleyim ameliyat gunu ve ameliyattan sonraki 2 gun cok agridi ama hic pisman degilim alcim persembe gunu aliniyor ve simdiden cok mutluyum

Bende istanbulda şaban çelebiye oldum 27.günüm yüzde ki ödemler makismum 10 günde iniyor tabı burun sırtı ve ucu için beklemek lazım benimde hiç ağrım olmadı

Back
X