Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım
Ay inşallah benimde incelir ameliyattan önce inceydi şimdi çok kalınEvet benim çok inceldi
Ay inşallah benimde incelir ameliyattan önce inceydi şimdi çok kalın![]()
Offf benimde böyle kalcak o zaman çok pişmanım incecik burnum vardı ya böyle olcağını bilmiyodumBenimde ameliyat öncesi inceymis simdi yayvan gibi kalin 7 ay oldu halada öyle ! Doktor önceki sonrasi resimleri cekince önden ben resmen neye ugradimi sasirdim eski burnum önden daha ince duruyodu
Gerçekten çok değişti nasıl oldu bilmiyorum ama eski burnum 4 katı kalınlığında öndenBen de ameliyat olacağım. Benimde burnum önden ince, ameliyat sonrası burun uzunluğu kısalacağı için, önden daha yayvanmış gibi duracağını söyledi. Yani yanılsama. Yoksa eni neden değişsin ki? Burun kanatları ile oynamadıysa ...
Ben de ameliyat olacağım. Benimde burnum önden ince, ameliyat sonrası burun uzunluğu kısalacağı için, önden daha yayvanmış gibi duracağını söyledi. Yani yanılsama. Yoksa eni neden değişsin ki? Burun kanatları ile oynamadıysa ...
Çsen onu bunu bosverde göz kemigine dikkat et benim doktor nasil becerdiyse görünmeyen kemigi belirgin yaptı burnumu yemin billah bir o begendi burnumda ne gibi islemler hic haberim yok
burun estetiği olanlar, 3. Aydan sonra burun sırtında incelme olurmu acaba lütfen yardım edin ??