Burun Estetigi olanlar ?

selinoez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
7
1
1
27
Merhaba, uzun zamandir bir Doktor ariyorum Burun Estetigi icin Tavsiye edebilceniz biri varmi?
Istanbulda ve Fiyati bildirseniz cok sevinirim.
Tesekkürler.

Merhaba 3gun önce araştırma hastanesinde çok bilindik bir doktora randevu almıştım içeriye girdim okadar egoluydu ki sonra bana ben özele geçecem numaramı al sana 5 bine yaparım dedi içine sinmedi hemen ardından yan odadaki doktora hocam napmam lazim dedim özeller 9 bin istiyor dedim bana plastik cerrahi yapıyor operasyonu dedi oraya git yukarı çıktın sıra aldım doktorum okadar tatlı sempatik biriydi hemen baktı eğrilik var dedi burun tomografisi istedi çektim bugün verdim bana kan vermemi söyledi verdim ve yeni sistem kapalı burun amaliyatı yapıcaz dedi 2bin/2500 arasi dedi ve inşallah yarın gün alaçam diğer ay amaliyat olcam

Merhaba 3gun önce araştırma hastanesinde çok bilindik bir doktora randevu almıştım içeriye girdim okadar egoluydu ki sonra bana ben özele geçecem numaramı al sana 5 bine yaparım dedi içine sinmedi hemen ardından yan odadaki doktora hocam napmam lazim dedim özeller 9 bin istiyor dedim bana plastik cerrahi yapıyor operasyonu dedi oraya git yukarı çıktın sıra aldım doktorum okadar tatlı sempatik biriydi hemen baktı eğrilik var dedi burun tomografisi istedi çektim bugün verdim bana kan vermemi söyledi verdim ve yeni sistem kapalı burun amaliyatı yapıcaz dedi 2bin/2500 arasi dedi ve inşallah yarın gün alaçam diğer ay amaliyat olcam

dr deniz yazıcıya bakabilirsin. ben ona oldum ve memnunum. fiyatın burun yapısına göre değiştiğini söyledi ve ben 7000 tlye oldum.

Merhaba, uzun zamandir bir Doktor ariyorum Burun Estetigi icin Tavsiye edebilceniz biri varmi?
Istanbulda ve Fiyati bildirseniz cok sevinirim.
Tesekkürler.
Ben 3 hafta once oldum doctor selcuk oztunc’a ve ameliyattan cok memnunum bnm hem nefes alma sorunum vardi hemde burnum buyuk ve dusuktu normalinde londrada yasiyorum ve cok tedirgindim doctor konusunda estebox istanbulla yolum kesisti ve onlarin sayesinde doctorumla tanistim burnuma o kadar islem oldu ve ameliyatimi kapali yapti disardan gozuken birtane bile dikisim yok selcuk bey isinde cok tecburebe ve babacan bi insan kesinlikle tavsiyemdir..

erkin önsala arkadasım burnunu yaptırdı bızzat tum sürecine dahildim burnu o kadar guzel oldu kı bende sonra gorusmeye gıttım burnunda kemer vardı kesınlıkle hıc agrısı morlugu olmadı 2 hafta sonra tamamen hıc bısey olmamıs gıbı hayatına devam ettı 6. ayına gırecek burnu cok dogal ve harıka nefes aldıgını soyledı.fiyattada yardımcı oldular normalde kapalı burun estetıgı cok pahalı bır amelıyat ve herkes yapamıyor kesınlıkle acık burun amelıyatı cok yorucu bır donem 1 yıl kadar suruyor ıyılesmesı ızler gecmıyor vs cok arastırdık bu surecı erkın hoca ve ekıbıde bıze cok destek oldu

NERESİ GİTTİĞİNİZ YER VE AMELİYAT OLDUNUZMU NASIL OLDU BURNUNUZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

Merhaba Dr Selçuk Öztünç Estevia Çekmeköy demi ilk ameliyat mı revizyon mu yaptirdiniz ve fiyat bilgisi yazarsanız çok iyi olur.Herhangi bir şikayetiniz varmı siz operasyon olali 2 yıl olmuş sanırım artı eksi neler söylersiniz teşekkür ediyorum 💜☘️💜

Back
X