Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence zor değil ameliyatta giderken 40 kiloydum ameliyattan sonra kilo aldım gayet iyi geçti:) annem olmaz zayıfsın bünyen kaldırmaz dedi ama öyle olmadı hızla iyileştim doktorum bile şaşırdı ama işte kişiden kişiye göre değişiyor ağrı konusunda da benim ağrım olmadı ama ağrı eşiğine bağlıymış doktorum öyle demişti bazıları nerden ameliyat oldum çok pişmanım dio muş bazılarıda hiç ağrım yok diomuş ben ağrım yok diyenler kısmında idim:)
ağrı olmuyor,olanlarda da ağrı kesici ile geçiyor,nefes alma,yemek yeme,uyuma,hareketleri sınırlama,bazılarında narkozun etkisiyle kabızlık gibi nedenlerle zorluk oluyor.
ağrı olmuyor,olanlarda da ağrı kesici ile geçiyor,nefes alma,yemek yeme,uyuma,hareketleri sınırlama,bazılarında narkozun etkisiyle kabızlık gibi nedenlerle zorluk oluyor.