- 24 Kasım 2019
- 5
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi ilaydakucuk2
-
MerhabaMerhaba burun estetiği olucam kalın derili bir burnum var doktor seçiminde kararsızım ameliyat olmuş ve memnun kalmış kişilerin tavsiyesine ihtiyacım var yardım edermisiniz
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Aklımda olan kişiler
Muhammed dilber
Şaban çelebi
Fahrettin yılmaz
Turgut yüce
Merhaba burun estetiği olucam kalın derili bir burnum var doktor seçiminde kararsızım ameliyat olmuş ve memnun kalmış kişilerin tavsiyesine ihtiyacım var yardım edermisiniz
Aklımda olan kişiler
Muhammed dilber
Şaban çelebi
Fahrettin yılmaz
Turgut yüce
Şişlik oluşumu burnunuzda ne kadar zamanda geçti ben üçüncü haftamdayim hiç hoşuma gitmiyor bu hali düzelir miMerhaba
Turgut Yüce’ye oldum,
2 ay bitti ,bi tek onunla görüştüm bi hafta içinde karar verip oldum
Şu an düşününce başka dr bakmamış olmam delilik ama hiç bi pişmanlığım yok şu an şükürler olsun
Ama gün geçtikçe beğeniyorum burnumu daha da,bu biraz beklentiyle alakalı sanırım,ufak tefek gözümü tırmalayan şeyler elbet var ama beklemekten başka çarem yok
Merhaba,Şişlik oluşumu burnunuzda ne kadar zamanda geçti ben üçüncü haftamdayim hiç hoşuma gitmiyor bu hali düzelir mi
Evet bende duydum o isimleri fakat birazda bütçeme uygun olsun istiyorum. Onların fiyatları bana göre çok fazla. Orhan Alan ve Hasan fındık isimleri var aklımda .onlara Ameliyat olanlar var mı ?emre ilhan başarılı ve yakınlarım ona ameliyat oldu
Muhammed dilbere olanda var oda başarılı bir hekim
Çok teşekkürlerMerhaba,
2,5 ay oldu ,ödemden bahsediyosak eğer cilt tipimden dolayı hala var ,dr um tam olarak 6 .aydan sonra %90 olarak ödemin biteceğini belirtti
Süreci hızlandırmak için1.ay kontrolünde iğne yaptı,2.ay kontrolünde hala yoğun ödem olduğunu,3.ayda iğneyi tekrarlayacağını belirtti,
çare beklemek yani
(3. Hafta fotoğraflarıma baktım şu an,kaş arasından burun ucuna kadar acayip şişmiş,cilt tipinize bağlı olarakda tek ihtiyaç zaman,hiç sıkmayın canınızı)
Merhaba teşekkürler cvp yazdığınız için ilk zamanlarla şu anki halınızı resim atarmisiniz rica etsem kıyaslama yapmak istiyorum özelden atarsanız çok sevinirimMerhaba,
2,5 ay oldu ,ödemden bahsediyosak eğer cilt tipimden dolayı hala var ,dr um tam olarak 6 .aydan sonra %90 olarak ödemin biteceğini belirtti
Süreci hızlandırmak için1.ay kontrolünde iğne yaptı,2.ay kontrolünde hala yoğun ödem olduğunu,3.ayda iğneyi tekrarlayacağını belirtti,
çare beklemek yani
(3. Hafta fotoğraflarıma baktım şu an,kaş arasından burun ucuna kadar acayip şişmiş,cilt tipinize bağlı olarakda tek ihtiyaç zaman,hiç sıkmayın canınızı)
Kocaelinde yaşıyorum
Merhaba,
çare beklemek yani
Merhaba teşekkürler cvp yazdığınız için ilk zamanlarla şu anki halınızı resim atarmisiniz rica etsem kıyaslama yapmak istiyorum özelden atarsanız çok sevinirim
Şişlik oluşumu burnunuzda ne kadar zamanda geçti ben üçüncü haftamdayim hiç hoşuma gitmiyor bu hali düzelir mi
TeşekkürlerŞişlikler tamamen sizin elinizde inanın tabiki zamanla inecek ama onu hızlandırabilrisiniz burun masajlarıyla ve bol su bol yürüyüş ve tuz kullanımını azaltmakla çok daha hızlı oluyor bu süreç
Ben 3 Ocakta Serdar yüce'ye ameliyat olacağım.Kardeşim 7 ay önce ameliyat oldu onu görünce bende cesaret edip randevu aldım.Listene ekleyebilirsin araştır istersen biraz.Merhaba burun estetiği olucam kalın derili bir burnum var doktor seçiminde kararsızım ameliyat olmuş ve memnun kalmış kişilerin tavsiyesine ihtiyacım var yardım edermisiniz
Aklımda olan kişiler
Muhammed dilber
Şaban çelebi
Fahrettin yılmaz
Turgut yüce
Muhammed bey kalın derili burunlardan uzak duruyor.emre ilhan başarılı ve yakınlarım ona ameliyat oldu
Muhammed dilbere olanda var oda başarılı bir hekim
Merhaba baya zaman geçmiş burnunuz nasıl memnun musunuzMerhaba
Turgut Yüce’ye oldum,
2 ay bitti ,bi tek onunla görüştüm bi hafta içinde karar verip oldum
Şu an düşününce başka dr bakmamış olmam delilik ama hiç bi pişmanlığım yok şu an şükürler olsun
Ama gün geçtikçe beğeniyorum burnumu daha da,bu biraz beklentiyle alakalı sanırım,ufak tefek gözümü tırmalayan şeyler elbet var ama beklemekten başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?