Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanliz degilsin konunda sacma degilArkadaşlar bu kadar sorunun içinde komik bir sorun farkındayım lakin ben seviyordum hafifbakımlı olmayı yok şimdi ne yapsam olmuyor varmı benim gibi olan bu yüz benim değil sanki ya
Ay aklımdan geçenleri okumussunuz cidden tuhaf bir şekilde bunu düşünüyordm :) göz farı tuhaf duruyor nasıl bulcazki orantıyiYanliz degilsin konunda sacma degiltam 3.aya girdim henuz makyaj yapamadim :)) elimi alistirmaya calisiyorum zamanla duzelicek merak etme ,cektigim eyeliner bile onceki gibi bana ait gibi degil tum oran degisti.haliyle yapip silcez yapip silcez bulucaz dogru orantiyi
Ya dimi sinir oldum bi de bi bakisim var botoxtan nasibini almiscasinaAy aklımdan geçenleri okumussunuz cidden tuhaf bir şekilde bunu düşünüyordm :) göz farı tuhaf duruyor nasıl bulcazki orantıyi![]()
Tam 6 ay canımAmeliyat olali ne kadar oldu?
Bende oda kalmadı hiçBen bunu ödeme bağlıyorum
Yok kardeş hiç bağlama ödemim de yok 6 ay oldu ince deriliyim hatlar yer değiştirmiş gibi yakışmıyorBen bunu ödeme bağlıyorum
Çok sağol canım ya umarım değişir yada ben bu surata alışırım ne diyeyimAynen cnm ilk bas öyle garip geliyor. Bakısın bile değişiyor sonucta burun yapısından.Ama zamanla yüz hatların ve burnun uyum içine giriyor. Senin de gözün alışmıs oluyor. Benim ilk amelşyat sonrasında göz altlarım oyulmus gibiydi bir garipti. Eyeliner garip duruyordu.Zamanla düzeldi.
Yapıyorum bakıyorum yok olmamış aman ne çirkin oluyorum sade ruj fontoten yetiyor aslında iyi bişey artık doğal güzelizYanliz degilsin konunda sacma degiltam 3.aya girdim henuz makyaj yapamadim :)) elimi alistirmaya calisiyorum zamanla duzelicek merak etme ,cektigim eyeliner bile onceki gibi bana ait gibi degil tum oran degisti.haliyle yapip silcez yapip silcez bulucaz dogru orantiyi
Bide onu deniyelim bu sıcakta da farla biraz zor ama sağol yinedeKaş arasında ya da göz hizasında ödem varsa, gözleriniz uzak duruyor olabilir. Koyu renk far sürmeyi deneyin
KuzzummÇok tatlısınız valla, yalnız olmadığıma sevindim çünki ben vazgeçtim fontoten ruj o kadar gözlerime rimel bile kullansam aman bir çirkin oluyorum ayy![]()
İnşallah canım öle tabi artıkın makyajsız güzeliz beKuzzumm ♥ atlaticaz bu donemi burnumuzun asaleti yeter bee :)
Bir yıl geçmiş üstünden , sorunlarınız düzeldi mi acaba bende 5.ayımdayım ama bütün gün yeni uyanmışım gibi görnüyorum ve gülmem büyük oranda yerine gelse de hala eskisi gibi değil , korkuyorum. 5ay çok uzun bir süre ya düzelmesi gerekmez miydi? Kaçıncı ayda güzel hissetmeye başladınız, bende ince deriliyimYanliz degilsin konunda sacma degiltam 3.aya girdim henuz makyaj yapamadim :)) elimi alistirmaya calisiyorum zamanla duzelicek merak etme ,cektigim eyeliner bile onceki gibi bana ait gibi degil tum oran degisti.haliyle yapip silcez yapip silcez bulucaz dogru orantiyi