• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği oldum ama burnum aynı görünüyor

mhrnsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
3
0
1
29
1000032914.webp
1000032913.webp

İlk fotoğraf estetik öncesi diğeri de sonrası. Estetik olmamın üzerinden 2 ay geçti. Ama hiçbir değişim yok. Ne burun ucunda ne buruna sırtında hiçbir yerde bir düzelme yok. Herkes eski burnunla aynı zaten neden ameliyat oldun ki diyor. Doktora söylediğimde eski burnun çok kötüydü bu şimdi ödem geçicek düzelecek diyor ama 2 aydır hiçbir düzelme değişim yok. Sadece düz bir burnum olmasını istemiştim ama maalesef hala kemerli önden de bakınca kemerli yer yamuk görünüyor. Asırı derecede psikolojim bozuldu. Burunla alakalı ciddi saglık problemim vardı onlarda da bir değişim hissetmedim. Ameliyatta 7 saat kalmışım hem maddi hem manevi kaybım var gibi hissediyorum

Bende de kemeri çıkıyor sanki 1 ay yeni oldu. Doktora gidince soracağım bu kemer internet mi diye, inerse ne zamana. Burnunuz kalın deriliyse iyileşme süreci daha geç oluyormuş.

Bende de kemeri çıkıyor sanki 1 ay yeni oldu. Doktora gidince soracağım bu kemer internet mi diye, inerse ne zamana. Burnunuz kalın deriliyse iyileşme süreci daha geç oluyormuş.
Burnum kalın derili. Burnumda kemer dışında kıkırdak olmadığı için kemeri törpüleyip kıkırdak desteği yaptığını ödem olacagını eğerki 6 ay sonunda istenilen görüntü olmazsa iğne ya da törpüleme işlemi yapacağını söylüyor. Şimdilik bekliyorum ama kendimi hiç mutlu hissetmiyorum

Burnum kalın derili. Burnumda kemer dışında kıkırdak olmadığı için kemeri törpüleyip kıkırdak desteği yaptığını ödem olacagını eğerki 6 ay sonunda istenilen görüntü olmazsa iğne ya da törpüleme işlemi yapacağını söylüyor. Şimdilik bekliyorum ama kendimi hiç mutlu hissetmiyorum
Evet zor bir süreç, beklemekten başka çare yok, kendinizi stress etmemeye çalışın sadece. Ben gidince kendi doktoruma da sorarım, unutmazsam yazarım buraya da.

Eki Görüntüle 3602607 Eki Görüntüle 3602608
İlk fotoğraf estetik öncesi diğeri de sonrası. Estetik olmamın üzerinden 2 ay geçti. Ama hiçbir değişim yok. Ne burun ucunda ne buruna sırtında hiçbir yerde bir düzelme yok. Herkes eski burnunla aynı zaten neden ameliyat oldun ki diyor. Doktora söylediğimde eski burnun çok kötüydü bu şimdi ödem geçicek düzelecek diyor ama 2 aydır hiçbir düzelme değişim yok. Sadece düz bir burnum olmasını istemiştim ama maalesef hala kemerli önden de bakınca kemerli yer yamuk görünüyor. Asırı derecede psikolojim bozuldu. Burunla alakalı ciddi saglık problemim vardı onlarda da bir değişim hissetmedim. Ameliyatta 7 saat kalmışım hem maddi hem manevi kaybım var gibi hissediyorum
7 saat napmış bu adam size gerçekten çok sinir bozucu ameliyat resminiz varmı yolladılarmı size orda böyle bir kemer varmı

7 saat napmış bu adam size gerçekten çok sinir bozucu ameliyat resminiz varmı yolladılarmı size orda böyle bir kemer varmı
Maalesef ameliyat esnasında fotoğraf çekilmemis. Bantların çıktığı ilk hafta bu şekildeydi sonrasında kemer oluşmaya basladı

Eklentiler

• 1000032917.webp
    1000032917.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 50
Internette odem oyle gosterebilir yaziyor. Can sikici bi olay ama zaten hata varsa bile mudahale icin de beklemen lazim. Disaridaki sesler sinir bozucu oluyor ama kulagini tika canim onlara. Bekle bakalim

Sıkıntılı ve stresli bir süreç 7 saatte ne yapmış tam olarak anlayamadım. Fotoğraf çekmemesi de cabası. Devlet hastanesi mi? Maalesef ödem değildir bu görüntü kemeriniz çok yüksek olduğu için yine kemer kalmış

Benim ameliyatım da 6,5 saat sürdü üniversite hastanesinde oldum. Bende de fazlasıyla ödem var ancak kemik şeklinde bir görüntü yandan olmadı. Başka bir kbb doktoruna sorsan kemer olup olmadığını daha iyi anlar en azından senin de için rahatlar

Back
X