Burun estetiği oldum ama kendimi çok tuhaf hissediyorum

dilaaadilaaan

Bas'itleşmeyin Gözümde
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
333
0
46
Ankara
çok köüyüm ya.. dün burun estetiği oldum..
ama kemdimi çok tuhaf hissediyorum..
keşke yaptırmasaydım diyorum...kızlar patlıyorum,ölüyorum ya :(

güzelliğin de bir bedeli var ne yazık ki:) geçmiş olsun, güle güle kullanman dileğimle :108:

Öncelikle geçmiş olsun...Yani ''keşke'' demenin bi faydası yok.Olmuşsun bir kere...Bence kırk yıllık burnunu farklı bi şeklde gördüğün için sana garip geliyor olabilir.Zamanla alışırsın...

Tekrardan geçmiş olsun.

keşkelerin hiç bi anlamı yoktur

yeni burnunuzu sevmeye başlamanız daha yerinde olur

ben burada bi sürü resim gördüm çokta güzel olmuşlar sende alışırsın yakında merak etme

keşkelerin hiç bi anlamı yoktur

yeni burnunuzu sevmeye başlamanız daha yerinde olur

ben burada bi sürü resim gördüm çokta güzel olmuşlar sende alışırsın yakında merak etme

bilmiyorum ya..sıkıntım yeni burnuma alışamamak değil...
sadece kendimi iyi hissedemiyorum...
içimde bi tuhaflık oooof :(

Öncelikle geçmiş olsun...Yani ''keşke'' demenin bi faydası yok.Olmuşsun bir kere...Bence kırk yıllık burnunu farklı bi şeklde gördüğün için sana garip geliyor olabilir.Zamanla alışırsın...

Tekrardan geçmiş olsun.

içim tuhaf kızlar... gerçekten burna alışamamak filan değil mesele..
normalde bunun hayaliyle yanıp tutuşuyordum ama şimdi çok faklıyım :/

İki seçeneğin var.Ya aynalara küsüp,belli bi müddet bakmayacaksın aynalara...Unutmaya çalışacaksın durumu,başka şeylerle meşgul olacaksın...Tatil,aile,kitap,internet vs vs...Başka şeylerle uğraşırken arada bir ''oldum artık bi ameliyat,sonuçta başarılı geçti,ölmedim,hala sağlıklı bir şeklde yaşıyorum'' gibi cümleler kuracaksın...Ve yavaş yavaş bünyen,psikolojin bu duruma alışacak...

Diğer seçeneğin de ayanın karşısına geçip,kendinle konuşacaksın. ''Bu ameliyat fikrini ben düşündüm ve ben karar verdim.Kimse beni zorlamadı.Bir operasyon geçirdim,bu benim yeni burnum.Ya daha kkötü olsaydı?Ya narkozdan kalkamasaydım?Ya sağlığımda bir problem olsaydı?Şimdi sağlıklıyım ve aynanın karşısında yüzüme bakabiliyorum'' gibi psikolojiyi iyi tutma yöntemlerine başvuracaksın...

Daha 1 gün olmuş neyin pişmanlıgı bu? muhtemelen burnundan nefes alamıyorsundur, sıkıntı yaratıyordur. eh o kadar da olacak, sıkıntın en fazla bir hafta, ondan sonra alçılar çıkınca fiziksel olarak rahatlarsın. ancak o zaman da şişlerin inene kadar çok çirkin gözükeceksin en az 2 hafta alır, daha şimdiden pişman hissettiysen alçı çıktıktan sonra zehir edersin hayatı kendine saçmalama lütfen :) ben de bir kaç hafta önce ameliyat oldum, alçılar cıktıgında kendime cok kızmıştım mahvettim kendi suratımı diye şimdi çook memnunum.

kime amelıyat oldun? hıç uzme kendını sac rengını bıle degıstırdıgımızde bıze farklı gelıyor ılk zamanlar bu daha detaylı bır degısım alısıcaksın ustelık daha seklı bıle bellı degıl alcılı acılar cıktıktan sonra daha ıyı oturmus olcak burnun yerıne sıslıgı gıtmıs olcak ne guzel amelıyatı atlatmıssın bu 2 gunu de atlattın mı olay bıtmıstır ne mutlu sana darısı olmak ısteyenlereeeeeeee:))) Nazar

ben de yaklaşık 10 ay önce oldum burun estetıgı. ilk 3 gün çok sıkıntılı gecer. aynadakı yüz şiş mor yabancı bir yüzdür, çok normal. günden güne şişlikler inip insana benzedikçe:) moralin yerine gelir. burnum daha iyi olabılırdı ama ben yine de iyi ki oldum dıyorum, eskı fotograflarımı görunce. sen de uzun bir süre sadece sabredeceksın, burnunu öyle sureklı yakından incelemeyeceksın. gecmış olsun.

Daha dün olmuşsun dur bakalım burnun alçıda değil mi, şiştirde muhtemelen iyileşene kadr böyle iyileşştikten sonra çıkacaktır güzelliği, boşuna stress yapma cnm

çok köüyüm ya.. dün burun estetiği oldum..
ama kemdimi çok tuhaf hissediyorum..
keşke yaptırmasaydım diyorum...kızlar patlıyorum,ölüyorum ya :(

geçmiş olsun canım bence hiç kendini tuhaf hissedip pişman olma yeni ameliyat olduğun için biraz şişlik vardır zamanla geçtiği zaman iyi ki yaptırmışım diceksin benim bi tanıdığımda burnuna estetik yaptırdı şişkinlik geçince gayet güzel duruyo

Son düzenleme:
Tuhaf hissetmen çok normal.
Yani içinde "boşuna oldum", "olmasam da olurdu" vs. tarzında gelgitler olabilir.
Çünkü daha yeni oldun. Daha ilk günlerindesin. Ve hayat boyu seni etkileyecek birşey bu.
Senin yüzünde olan birşey. İnsanların sana baktıklarında ilk farkedecekleri şey.
Bundan dolayı içinde bu tuhaflık olabilir.
Ama 1-2 hafta sonra, alçıların çıkıp, burnunu gördüğünde çok rahatlayacaksın ve herşey artık çok daha iyi gidiyormuş gibi olacak.
Sabret biraz. Ayrıca sürekli içinden "burnum çok güzel oldu, kendimi çok iyi hissediyorum, çok güzelim" diye tekrarla.
Hem psikolojin rahatlar, hem de neyi telkinlersen o gerçek olur. :)
Geçmiş olsun. Herşey umarım gönlünce olur.

Back
X